Site icon Наше Місто

Трагічна подія сколихнула Кам’янське: 10-річного хлопчика засипало глиною на будмайданчику укриття

Загибель 10-річного хлопчика у Кам'янському - Наше Місто

Трагічна подія сколихнула місто Кам’янське – під час будівельних робіт на території укриття поблизу навчального закладу загинув 10-річний хлопчик, пише «Наше місто» з посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області.

Як стало відомо, вдень 7 жовтня троє неповнолітніх гралися на будівельному майданчику. На жаль, для одного з них гра закінчилася смертю – хлопчика засипало глиною під час чергових будівельних робіт.

За цим фактом Кам’янська окружна прокуратура розпочала досудове розслідування за ч. 2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель неповнолітнього). Слідчі дії тривають, встановлюються всі обставини трагедії.

Фото: Суспільне Дніпро

На місці події працюють правоохоронці. Вони з’ясовують, чи дотримувалися будівельники всіх необхідних правил безпеки, і чи були вжиті достатні заходи для запобігання подібним трагедіям.

Редакція висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого хлопчика.

Важливо: Відповідно до ст. 62 Конституції України, кожна особа вважається невинуватою у вчиненні злочину доти, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також: Що треба знати, спілкуючись з ТЦК: інструкція від адвоката з Дніпра.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version