Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 8 жовтня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Сьогодні, 8 жовтня, День юриста України. Віряни вшановують пам’ять святої преподобної Пелагії. До Нового року залишилося 84 дні. 8 жовтня 2024 року — вівторок. 958-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Комедія «Lovecode» 

За п’єсою Михайла Хейфеца «Не забудьте розписатися!»

Третій не буває зайвим, якщо третій – адвокат. Звичайне побачення молодої пари доведено до абсурду, коли стосунки, закладені самою природою, підміняють штучними правилами  та обмеженнями. Уявіть, що буде, якщо на побачення не можна прийти без адвоката? Питання в тому, чи далеко від нас ця реальність?

Де і коли: 18:00 у Драмікомі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 300-400 грн

Лекція «Творчість Вадима Сідура в контексті розвитку світового мистецтва XX ст»

Запрошуємо на авторську лекцію мистецтвознавиці Олени Годенко-Наконечної «Творчість Вадима Сідура в контексті розвитку світового мистецтва XX ст.».

Уродженець Дніпра (Катеринослава) В. Сідур – художник, якого після смерті наздогнала світова слава. Його ім’я стало знаковим для Дніпра не лише у зв’язку з низкою подій у місті в знамення 100 років з дня народження скульптора, але й з урахуванням провідної теми його творів – теми війни, насилля, пам’яті. У лекції пропонується переосмислення творчості Сідура в контексті нових мистецьких парадигм і нових принципів формотворчості XX ст., зумовлених соціокультурними зсувами.

Лекторка: Олена Годенко-Наконечна, PhD, професор НТУ «Дніпровська політехніка». 

Де і коли: 16:00 у Музеї історії Дніпра, вул. Воскресенська, 14, вхід вільний за умови попередньої реєстрації Вхід вільний. Для участі реєструйтеся: https://forms.gle/vZCrRrR8Ato3yF1V8 До участі у лекції можна буде приєднатися й в Zoom: https://forms.gle/vZCrRrR8Ato3yF1V8

Програма “Космічна опера”

«Космічна опера» — це унікальна мистецька, філософська і наукова подорож до незвіданого та безмежного Всесвіту! На інопланетному космічному кораблі у супроводі штучного інтелекту ви зможете відірватись від Землі та дослідити планети Сонячної системи, а також простір за її межами.

Родзинкою вашої мандрівки стане симфонічна сюїта «Планети» Густава Хольста, ор. 32, частина композицій якої була аранжована наново.

Де і коли: 18:30  у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 190-350 грн

Цирк «Bubble Шоу»

Грандіозна подія вересня у Дніпровському державному цирку! Розпочинаємо новий сезон 2024-2025 з яскравої циркової програми “BUBBLE шоу”! Унікальна можливість поринути у казковий, чарівний світ циркового мистецтва.

На манеж вийдуть артисти відомої династії цирку, призери міжнародних фестивалів, справжні професіонали циркового мистецтва для того, щоб подарувати радість ВАМ, наші любі глядачі! Різноманітність циркових жанрів, яскраві костюми та світлові ефекти створять атмосферу захоплюючого свята і подарують незабутні враження для дітей та дорослих!

Де і коли: 14:00 Цирк, Січеславска Набережна, 33, 100-500 грн

Раніше ми розповідали, що приховують стіни старого цирку у Дніпрі

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: