Site icon Наше Місто

Яку техніку не можна включати через подовжувач: може закінчитися пожежею

Що не можна вмикати до подовжувача

Подовжувачі стали невід’ємною частиною нашого побуту, адже часто розетки розташовані не так зручно, як хотілося б. Однак, не всі знають, що використання подовжувачів має свої обмеження. Не всі прилади можна підключати до них без ризику. Які саме пристрої не варто підключати до подовжувачів і чому це може бути небезпечно – читайте в матеріалі «Наше місто».

Яку техніку не можна підключати через подовжувач – не припустіться помилки

Кожен подовжувач має певні технічні обмеження, перевищення яких може призвести до небажаних наслідків, таких як перегрів, коротке замикання чи навіть пожежа. Особливо вразливими до перевантажень є недорогі моделі подовжувачів. Зважаючи на це, виникає питання, чи безпечно підключати холодильник до подовжувача. Крім того, існує цілий перелік інших електроприладів, використання яких з подовжувачем категорично заборонено.

Її можна поділити на категорії:

Ще одне з поширених запитань – чи можна заряджати телефон через подовжувач. Для цього краще використовувати мережеві фільтри, які прибирають фактор перепадів напруги, через що може постраждати батарея або навіть мікросхеми в телефоні.

Раніше ми писали, як зігрітися вдома без обігрівача: п’ять простих способів.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version