Site icon Наше Місто

 Дніпрянка Олександра Тесленко представила фільм на міжнародному кінофестивалі

З  29 вересня по 2 жовтня дніпрянка  Олександра Тесленко, режисер, продюсер, директор  кінокомпанії Contrabas video production, вперше представляла свій майбутній фільм  на престижному міжнародному дитячому фестивалі Young Horizons Industry  у Варшаві. Після повернення до Дніпра вона поділилася ексклюзивними подробицями з журналісткою «Нашого міста».

Я була єдиною на цій події,  хто представляв український проєкт, – розповідає Олександра Тесленко. –  Серед інших проєктів були кращі анімаційні та ігрові фільми Європи на етапі їхньої  розробки. Це була для мене велика честь  – представляти Україну серед сильних учасників.  Наш проєкт – це сімейний новорічний фільм «На Різдво обіцяють сніг», який ми плануємо знімати у Дніпрі у 2025 році.

Про що буде фільм? Різдвяне бажання десятирічного хлопчика — отримати роль соліста у дитячому хорі, який готується до маштабного різдвяного концерту.  Але він зустрічає дівчинку, яка загадала цю саму перемогу для себе. Продюсер і режисер стрічки – Олександра Тесленко, ще один продюсер – Сергій Демидов, сценарист  –  Матвій Нікітін.

Ми дуже щасливі, що наш проект добре прийняли європейські колеги – вони готові до співпраці з нами, – зізнається Олександра Тесленко. – Реакція була чудовою. З нами захотіли співпрацювати  дистрибʼютори з Польщі, Німеччини, Греції, Чехії. Німці сказали, що через велику кількість переселенців з України є необхідність показувати у них український контент. До того ж, за їхніми словами, фільми, які повʼязані з війною, все менше цікавлять іноземців.  

Наразі команда у пошуках фінансування на цей фільм. Влаштовує  зустрічі з потенційними інвесторами, чекає на рішення від Держкіно.  Під час пітчингу  у Варшаві Олександра обмінялась контактами з великою кількістю європейських дистрибюторів, бродкасторів, продюсерів. Тож побажаємо Contrabas video production успіхів у реалізації цього проєкту.

Фото з архіву Олександри Тесленко.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як знімають кіно у Дніпрі.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version