Site icon Наше Місто

Завтра Україна опиниться поміж двох циклонічних систем: якою буде погода завтра в Дніпрі

Циклон, що спричиняє дощі на більшій частині території України сьогодні, завтра, 8 жовтня, покине межі держави. Однак, метеорологічна ситуація залишається динамічною. Україна виявиться в зоні впливу двох циклонів: Finny на північному сході та Gerda над Великою Британією. Водночас, над Чорним морем розташується антициклон, який принесе суху погоду. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на синоптикиню Наталку Діденко. Тому у вівторок в Україні опадів не передбачається, лише найближчої ночі дощі пройдуть на Сумщині, Полтавщині та частково Харківщині. Температура повітря завтра буде досить комфортною, +17…+22 градуси, на півдні до +22…+25 градусів, трохи свіжіше в північних областях, +12…+18 градусів. Якою буде погода у Дніпрі У Дніпрі 8-го жовтня очікується погода без опадів із температурою повітря +18…+20 градусів. Вітер 7-12 м/с. За словами синоптикині, у середу та четвер, в Україні переважатиме суха, навіть сонячна погода з потеплінням до +18…+24 градусів. В вже з неділі, з 13-го жовтня, очікується поступове похолодання, яке під завершення наступного тижня, з 17-18 жовтня, може посилитися до заморозків та навіть подекуди мокрого снігу. Раніше ми писали, Дніпро накрив перший осінній дощ.

Циклон, що спричиняє дощі на більшій частині території України сьогодні, завтра, 8 жовтня, покине межі держави. Однак, метеорологічна ситуація залишається динамічною. Україна виявиться в зоні впливу двох циклонів: Finny на північному сході та Gerda над Великою Британією. Водночас, над Чорним морем розташується антициклон, який принесе суху погоду. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на синоптикиню Наталку Діденко.

Тому у вівторок в Україні опадів не передбачається, лише найближчої ночі дощі пройдуть на Сумщині, Полтавщині та частково Харківщині.

Температура повітря завтра буде досить комфортною, +17…+22 градуси, на півдні до +22…+25 градусів, трохи свіжіше в північних областях, +12…+18 градусів.

Якою буде погода у Дніпрі

У Дніпрі 8-го жовтня очікується погода без опадів із температурою повітря +18…+20 градусів. Вітер 7-12 м/с.

За словами синоптикині, у середу та четвер, в Україні переважатиме суха, навіть сонячна погода з потеплінням до +18…+24 градусів.

В вже з неділі, з 13-го жовтня, очікується поступове похолодання, яке під завершення наступного тижня, з 17-18 жовтня, може посилитися до заморозків та навіть подекуди мокрого снігу.

Раніше ми писали, Дніпро накрив перший осінній дощ.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version