Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі виступила українська суперзірка Тіна Кароль

6 жовтня у Дніпровському театрі опери та балету відбувся концерт популярної співачки Тііни Кароль. Журналістка «Нашого міста» побувала на цій події.

Дніпряни зустріли зірку повним аншлагом, при тому що квитки були зовсім недешеві – від 590 до 2090 гривень. Концерт розпочався майже вчасно, з 15-хвилинним запізненням. Перед початком лунало попередження: під час повітряної тривоги він перерветься. На щастя, у цей вечір все обійшлося:  за майже дві години виступу зірки тривоги не було.

Це був не просто концерт, а якісне шоу. Сподіваємося, не гірше, ніж у столиці – саме про це зі сцени казала Тіна Кароль. Праворуч був розташований великий екран у формі колони, на якому час від часу з’являлась сама співачка, глядачі. А також креативні відео, зроблені за допомогою комп’ютерної графіки. Звук був такий потужний, що навіть на останньому ряду балкону, де знаходилась журналістка «Нашого міста», все було чудово чутно. Виступ зірки доповнювали музиканти та балет.

Тіна Кароль виглядала чудово. Струнка, сексуальна, щира, ніжна. Перший блок концерту був присвячений новим пісням, під які добре танцювати. Потім пішли добре відомі хіти, у тому числі й ті, які раніше звучали російською, а тепер вони перекладені на українську – наприклад, такі як «Выше облаков». Завершився концерт патріотичним блоком. Деякі глядачі дістали українські прапори. На питання Тіни Кароль, звідки хто приїхав, звучали назви різних міст: Харків, Запоріжжя, Чернігів, Мелітополь. На біс співачка виконала пісню «Вільна», яку дніпряни та гості з інших міст співали разом з нею.

Фото автора.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Дніпрі відбулася зустріч з Олексієм Вертинським.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: