Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 7 жовтня

Сьогодні, 7 жовтня, Всесвітній день архітектора і архітектури. Віряни вшановують пам’ять святих мучеників Сергія та Вакха. До Нового року залишилося 85 днів. 7 жовтня 2024 року — понеділок. 957-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Танцювальна вистава «Грішна» 

Арт-Театр «Люта» представляє танцювальну виставу «Грішна». Це стильна, сучасна і приголомшливо відверта вистава про помилки та каяття, про торги із власною совістю, боротьбу з людським осудом та тонку межу між безчестям та власним щастям. Про грішну любов і одвічне питання «чи насправді краще двоє щасливих ніж троє нещасних?».
Вистава «Грішна», за участі топового хореографа Анни Четвертак та зірок шоу «Україна неймовірних людей». Танець у їхньому виконанні – це життя, сповнене драматургії, інтриг, пристрасті,  любові та краси, коли кожен  рух зачаровує з першої секунди.

Де і коли: 18:00 у Драмікомі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 200-500 грн

Політ в аеротрубі у Kava

Політ в аеротрубі у Дніпрі – це можливість подолати всі свої страхи висоти, отримати багато адреналіну та задоволення. Це мобільний вертикальний тренажер, який допомагає повноцінно відтворити політ. Саме тут можна відчути незабутній екстрим самому або подарувати рідним.

Це найбезпечніший спосіб випробувати на собі ефект вільного падіння. Щасливчик отримає море яскравих емоцій та цікавих вражень. FlyTime – це довгоочікувана аеротруба в Дніпрі, одна з найкращих труб в Україні.

Де і коли: Клуб активного відпочинку, пл. Троїцька, 3, від 700 грн/2хв для дитини, від 800 грн/2хв для дорослого (від 13 років).

Програма Краєвиди Всесвіту очима телескопа «Габбл»

Вже понад 30 років над Землею кружляє космічний телескоп «Габбл». За цей час він отримав більше мільйона зображень небесних тіл і неймовірних космічних пейзажів! Його «моделями» стали галактичні скупчення й окремі галактики, дивовижні зоряні системи та мальовничі туманності. А ще він вивчає надмасивні чорні діри та невидиму темну матерію.

Завдяки «Габблу» нам відкрилася краса Всесвіту в таких деталях і фарбах, яких людство ще не бачило! Відкрийте для себе виняткові космічні картини під час перегляду фільму «Краєвиди Всесвіту очима телескопа «Габбл».

Де і коли: 18:30, у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 190-350 грн

Раніше ми розповідали, як відбувався зліт популярності аеробіки у Дніпрі

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version