Skip to content

Окупанти обстріляли три райони Дніпропетровщини: є руйнування та постраждалі

Окупанти обстріляли три райони Дніпропетровщини: є руйнування та постраждалі

Окупанти знову не залишають у спокою мирних мешканців Дніпропетровщини. Протягом дня російські окупанти завдали ударів по трьох районах області. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на голову ДніпроОВА Сергія Лисака.

Ворог атакував населені пункти Нікопольщини з різних видів зброї: скидав боєприпаси, застосовував дрони-камікадзе та вів вогонь з важкої артилерії. Внаслідок обстрілів пошкоджено фермерське господарство, багатоповерхівка, три дачні будинки, зупинка, лінії електропередач.

На Синельниківщині ворог обстріляв населені пункти з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок обстрілу постраждали три людини, пошкоджено житлові будинки, автомобілі та інфраструктура.

«Постраждали три людини. Осколкові поранення отримали чоловік та жінка. Вони у лікарні. Пошкоджені чотири будинки, легкова автівка, гараж агрофірми, тракторний причіп. Зачепило й газогін. Виникло декілька займань сухої трави», – йдеться у повідомленні Лисака.

Криворіжжя також зазнало ворожих обстрілів. Окупанти вдарили по одному з сіл району. Пошкоджено приватну оселю та сонячні панелі. На щастя, там люди не постраждали.

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака. На світлинах – Нікопольщина.

Нагадаємо, раніше ми писали, як у Дніпрі отримати міжнародний ветеринарний паспорт.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: