Skip to content

У Дніпрі ЖК «Port City» засяяв яскравими нічними вогнями

Ксенія Куземко

У Дніпрі ЖК «Port City» засяяв

Фахівці компанії «Експолайт» успішно завершили проект з інсталяції сучасних систем освітлення на великому житловому комплексі «Port City» у Дніпрі.  Про це пише «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку арт-директора фірми «Експолайт» Миколу Каблука.

Компанія розробила інноваційну систему освітлення, що базується на кастомних скляних лінзах та спеціальних LED-модулях. Ці лінзи створюють ефекти води та тіней від гілок дерев, надаючи освітленню особливий характер.

«Це здійснювалося завдяки спеціальному регульованому штифту. В залежності від відстані ми обрали один з трьох видів каустичної лінзи та налаштували напрямок розкриття еліпса світлової плями, щоб сусідні плями гармонійно поєднувались у єдиний пат терн», – йдеться у повідомленні.

Як розповів арт-директор фірми, основною метою роботи було підкреслити наближеність комплексу до природи, створюючи затишний простір для відпочинку та відновлення. Для цього використали м’якe каустичне світло вздовж доріжок, яке імітує рух води та підсвітку дерев.

Крім освітлення благоустрію, також дизайнери розробили люстри для інтер’єрів в лоббі Port City.

У Дніпрі ЖК «Port City» засяяв
У Дніпрі ЖК «Port City» засяяв
У Дніпрі ЖК «Port City» засяяв

Раніше ми писали, у Дніпрі на ЖК «Небо» введено в дію яскраве нічне підсвічування.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: