Site icon Наше Місто

У Дніпрі на розі проїзду Гальченка та вул. Пресової встановлюють новий світлофорний об’єкт

У Дніпрі на розі проїзду Гальченка та вул. Пресової встановлюють новий світлофорний об’єкт

У Дніпрі на розі проїзду Олександра Гальченка та вулиці Пресової встановлюють новий світлофорний об’єкт. Його монтаж було ініційовано на прохання місцевих мешканців через небезпеку на дорозі, – передає «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

«Я дуже чекала на ці роботи. Автівки летять на шаленій швидкості, страшно переходити дорогу. Та і самим автомобілістам, гадаю, буде зручніше. Дякую», — каже дніпрянка Лідія, яка вже 2 роки мешкає в цьому районі.

У 2023 році на цій ділянці встановили бар’єрне огородження, що ускладнило виїзд з вулиці Пресової. Новий світлофор має вирішити цю проблему та покращити організацію руху.

Як повідомив Дмитро Герасимов, директор КП «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міськради, вже завершено встановлення п’яти оцинкованих світлофорних опор. Наразі тривають роботи з облаштування асфальтних доріжок та укладання тактильної плитки. Планується монтаж восьми транспортних та пішохідних світлофорів, LED-освітлення та пандусів. Усі роботи мають бути завершені до кінця жовтня.

Нагадаємо, у липні КП «Транспортна інфраструктура міста» завершило реконструкцію світлофорного об’єкта на перехресті Запорізького шосе та провулку Джинчарадзе. Також завершено будівництво світлофорів на ділянці Запорізьке шосе — вулиця Панікахи та на перехресті Запорізького шосе і Високовольтної. Усі ці проєкти спрямовані на підвищення безпеки пішоходів і водіїв.

Нагадаємо, раніше ми писали: Підйомник не замінювали понад 35 років: у Дніпрі в будинку на ж/м Тополя-1 оновили ліфт.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version