Site icon Наше Місто

На вихідних Україну накриє потужний циклон Finny: якою буде погода у Дніпрі

На вихідних Україну накриє потужний циклон Finny: якою буде погода у Дніпрі

У західній частині України вже встановилася метеорологічна осінь із характерними для неї ознаками: хмарністю, холодом і періодичними дощами. Тим часом на решті території країни триває метеорологічне літо з сонячною, сухою та теплою погодою. Проте, синоптики прогнозують потужний циклон, що прийде на територію України, пише «Наше Місто» з посиланням на допис Наталки Діденко.

За словами синоптика Віталія Постриганя, південно-західний циклон Finny принесе дощі та грози.

Таким чином, на вихідні, 5-6 жовтня, Україну накриють дощі у західній, північній, центральній частині. Опади матимуть різну інтенсивність, і їх слід очікувати впродовж обох днів. Однак східна частина країни, більшість південних регіонів та Крим збережуть суху погоду.

Температурний режим буде різнитися по країні. У східних областях та на півдні стовпчики термометрів піднімуться до +24…+28 градусів. Натомість на заході буде прохолодніше – від +11 до +17 градусів. У більшості регіонів температура коливатиметься в межах +18…+24 градуси.

Киянам у суботу та неділю варто підготуватися до періодичних дощів. У суботу температура повітря сягне +18 градусів, а вже в неділю потеплішає до +22.

Початок наступного тижня також обіцяє нестійку погоду з короткочасними дощами, проте температури залишаться аномально високими для цієї пори року.

Якою буде погода у Дніпрі

На вихідні мешканці Дніпра можуть насолодитися теплом: ясна сонячна погода продовжуватиметься протягом суботи, а вже у неділю небо буде ховатися за хмарами.

Проте вже на початку тижня, за попередніми прогнозами синоптиків, у Дніпрі очікується дощ. Таким чином, він прийде до нашого міста із запізненням, тож вихідні мешканці можуть провести під яскравими сонячними променями.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в парках у Дніпрі встановили яскраві осінні фотозони  до Дня українського козацтва.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version