Site icon Наше Місто

Назавжди залишиться 30 років: у Нікополі провели в останню путь полеглого Героя

Рідні, близькі, друзі, представники міської влади та небайдужі нікопольці провели в останню путь солдата механізованого батальйону Сергія Семенцева (22.08.1994 р.н.). Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Нікополя.

«Сергій був добрим, щедрим та водночас активним, рішучим хлопцем. Обожнював їздити верхи на конях, подорожувати, рибалити. Був чуйним сином, завжди допомагав мамі у домашніх справах, особливо подобалося готувати страви для своїх рідних і це в нього добре виходило. Тому після закінчення школи Сергій вирішив отримати спеціальність кухара», – йдеться у повідомленні.

Одружитися Сергій не встиг. Мріяв, що в нього буде гарна сім’я, дуже любив дітей. Він із задоволенням проводив час зі своїми двома племінниками, яких балував та дарував їм подарунки.

У березні 2024 року Сергій був мобілізований до лав ЗСУ. Стрільцем-санітаром воював у механізованому відділенні на Донецькому напрямку. За півроку служби Сергій два рази отримував поранення і кожного разу повертався до свого підрозділу.

28 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Терни Донецької області Сергій загинув.

У нього залишилися мати і сестра.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Раніше ми писали, у Широківській селищній територіальній громаді повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Руслан Доморацький.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version