Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 3 жовтня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Куди піти у Дніпрі 3 жовтня - Наше Місто

Сьогодні, 3 жовтня, День техніків в Україні. Віряни вшановують пам’ять святого священномученика Діонісія Ареопагіта. До Нового року залишилося 89 днів. 3 жовтня 2024 року — четвер. 953-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Кармен та Хозе

Під гарячим сонцем Іспанії траплялися різні історії – кипіння пристрастей в такому кліматі майже неминуче, проте є одна, яка назавжди підкорила серця та уми театралів усього світу – це історія фатальної красуні Кармен. Сюжет цей з категорії вічних, часу непідвладних, історія Кармен і Хозе цілком актуальна і в сьогоднішніх реаліях. Автор лібрето вистави Дмитро Омельченко привніс у свій балет драматичне напруження сучасності з її динамікою, ритмами, тендітною красою. Стилістика вистави багатогранна. Переважає в ній жанр трилера, з бурею почуттів, що не виключає елементів шоу, вар’єте. Хореографію відрізняє природний синтез класики, вільного танцю, модерну.

Прем’єра відбулася 25 листопада 2016р.

Де і коли: 18:00, Дніпровський Академічний Театр Опери та Балету, просп. Дмитра Яворницького, 72-А, 150-500 грн

Перша база на Місяці

Місяць завжди зачаровував людство, надихаючи нас залишити Землю і вирушити в космос. У цій дивовижній повнокупольній пригоді ми дізнаємося більше про наш природний супутник — Місяць.

Ми приєднаємося до розробниці віртуальних ігор, яка намагається зрозуміти, чому під час тестування гри раптом настала темрява, що завадила астронавту успішно виконати місію. Де у грі, створеній з урахуванням законів фізики, вона припустилася помилки? Може, причина в обертанні Місяця або у його походженні? Спробуємо розгадати цю загадку разом!
Повнокупольний фільм «Перша база на Місяці» дозволить дослідити Місяць як частину культури, історії та наукових відкриттів.

Де і коли: 17:00, Планетарій, Крутогірний узвіз, 10

Стрибки з мотузкою

Куди піти у Дніпрі 3 жовтня - Наше Місто

Це відмінний варіант подолати страх висоти і зарядитися позитивними емоціями.

Труба в Дніпрі висотою 125 метрів, стрибаємо з середнього ярусу на висоті 75 метрів, та с нижнього 35 метрів, падіння – приблизно 45-55 метрів з середнього та 20-25 метрів з нижнього. Кількість учасників стрибків строго обмежена – 25 осіб в день!

Де і коли: з 10:00 до 16:00. Стрибаємо в порядку “живої черги” Вартість стрибків з труби, середній ярус 75 м – 1000 грн перший стрибок і 600 грн повторний в той же день; нижній ярус 35 м – 600 грн перший стрибок та 350 грн повторний того ж дня. З будь-яких питань пишіть / дзвоніть 0632950255 (Viber, Telegram).


Постійна виставка риб та плазунів в Акваріумі прісноводних риб

Куди піти у Дніпрі 3 жовтня - Наше Місто

На виставці представлені багато видів риб, як прісноводної фауни р. Дніпро, так і тропічні види.

Де і коли: 12:00-16:00 Монастирський острів, парк Шевченка, 50 грн, 30 грн. – дит.

Зоопарк “Жива планета” у Дніпрі

Екскурсію ведуть фахівці-біологи.

Це захоплююча та пізнавальна подорож у світ тварин, повна приємних відкриттів, нових знайомств та несподіваних зустрічей. А також – рідкісна можливість торкнутися різноманітності світу живої природи.

Під час екскурсій фото та відео зйомка дозволена!

Де і коли: парк Лазаря Глоби, з боку Центрального ринку  10:00 – 20:00
вартість: 150 грн, 2 квитка – 140 грн/люд; 3-9 – 130 грн/люд, від 10 – 80 грн.

Раніше ми розповідали про Президентські амбіції Кучми: про що у 1993 році розповів “Нашому місту” відставний прем’єр-міністр

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: