Skip to content

В Укренерго зробили заяву щодо відключення електроенергії 3 жовтня

В Укренерго зробили заяву щодо відключення електроенергії 3 жовтня

За інформацією “Укренерго”, 3 жовтня українці зможуть користуватися електроенергією без перебоїв. Це означає, що енергосистема працює стабільно, і світло вимикати не планують, повідомляє «Наше місто» з посиланням на пресслужбу компанії.

Хоча наразі відключень не прогнозується, енергетики закликають до раціонального використання електроенергії, зокрема у вечірні пікові години: з 16:00 до 22:00. Це допоможе уникнути перебоїв в енергосистемі.

«Будь ласка, користуйтесь потужними електроприладами у період максимально ефективної роботи СЕС –  з 10:00 до 16:00», – йдеться у повідомленні компанії.

Аби бути в курсі будь-яких змін у графіках відключень електроенергії, рекомендуємо підписатися на офіційний телеграм-канал “Укренерго”. Також актуальну інформацію можна знайти на вебсайтах приватних енергетичних компаній:

Пам’ятайте, що енергосистема України продовжує відновлюватися після руйнувань, завданих російськими обстрілами. Тому економне використання електроенергії залишається важливим для всіх нас.

Нагадаємо, раніше ми писали: Коли час на вагу золота: як розпізнати інфаркт і надати першу допомогу.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: