Site icon Наше Місто

У КП «Дніпроводоканал» зробили важливу заяву щодо повірки лічильників: як це зробити

Повірка водолічильників у Дніпрі, де зробити - Наше Місто

КП “Дніпроводоканал” нагадує про необхідність своєчасної повірки водолічильників. Згідно з чинним законодавством, повірку приладів обліку води необхідно проводити кожні 4 роки. Це обов’язкова процедура, яка гарантує точність обліку спожитої води та справедливість нарахувань, повідомляє «Наше місто» з посиланням на підприємство.

Чому важлива повірка

Законні вимоги: Несвоєчасна повірка лічильника може призвести до його зняття з обліку і, як наслідок, до нарахування плати за воду за середніми показниками, що може суттєво збільшити суму у платіжці.

Точні розрахунки: Справна робота лічильника дозволяє точно фіксувати об’єм спожитої води, що виключає можливі переплати.

Куди звертатися

КП “Дніпроводоканал” пропонує послуги з повірки водолічильників. Ви можете замовити послугу:

Онлайн: Зайшовши в особистий кабінет на сайті https://dneprvoda.com.ua/ та перевіривши дату наступної повірки.

Телефоном: Зателефонувавши за номерами: 067-208-57-50 або 067-208-73-24.

Очно: Звернувшись до районних абонслужб або Центрів абонентських послуг ТОВ “ЄРЦ КП”. Адреси зазначені на сайті https://vodokanal.dp.ua/kontakti

Увага! Повірку водолічильників мають право проводити лише спеціалізовані організації, які мають відповідні дозволи та обладнання.

Де дізнатися більше

Детальнішу інформацію щодо повірки приладів обліку води можна знайти на сайті КП “Дніпроводоканал” у розділі “Водолічильники” https://vodokanal.dp.ua/vodolichilniki/

Пам’ятайте! Регулярна повірка водолічильників – це ваша гарантія справедливих та точних нарахувань за спожиту воду. Не відкладайте цю процедуру на потім!

Контакти:

Сайт: https://vodokanal.dp.ua/

Телефони: 067-208-57-50, 067-208-73-24

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version