Site icon Наше Місто

Трагічна звістка з фронту: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У прес-службі підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Олександр Великий, пише «Наше місто».

Життя мужнього захисника обірвалось 11 вересня 2024 року поблизу Піщаного Куп’янського району, що на Харківщині.

В «АрселорМіттал Кривий Ріг» Олександр працював машиністом насосних установок цеху шламового господарства рудозбагачувальної фабрики гірничого департаменту.

«Саша перевівся до нашої зміни перед повномасштабним вторгненням, у 2021 році, – каже начальник зміни цеху шламового господарства Олександр Прокопчук. Він мав чималий досвід, тож зразу показав себе як професіонал. Робота машиніста вимагає фізичної сили, але ще більше – вміння миттєво та правильно реагувати на різні ситуації. Олександр мав і те, й інше. Він завжди був спокійним, врівноваженим, з усмішкою на устах, ніколи не йшов на конфлікти, тому зразу ж здобув повагу у колег. Піти захищати Україну – то був його свідомий вибір. Звістка про його загибель приголомшила нас. Це непоправна втрата».

Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям та колегам загиблого.

Раніше ми писали, у «Свої Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Руслан Моренко.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version