Skip to content

У Дніпрі планують звузити вулицю Степана Бандери на понад 2 місяці: як курсуватиме транспорт

У Дніпрі планують звузити вулицю Степана Бандери на понад 2 місяці: як курсуватиме транспорт

У Дніпрі готуються до ремонту трамвайної лінії, що спричинить зміни у русі транспорту та тимчасове звуження проїжджої частини. Зокрема, на вулиці Степана Бандери, поблизу будинку №14, планують обмежити рух у напрямку проспекту Лесі Українки, а на перехресті цього проспекту — перекрити дорогу у бік проспекту Олександра Поля. Також буде тимчасово закрито бульвар Батальйону Дніпро в обох напрямках, – пише «Наше Місто» з посиланням на сайт міськради.

Ремонтні роботи попередньо триватимуть з 10 жовтня 2024 року до 1 січня 2025 року. Водночас буде змінено маршрути громадського транспорту:

  • трамваї №12 курсуватимуть від заводу Металовиробів до вулиці Сікорського;
  • маршрут трамваїв №14 продовжать від Західного до вулиці Степана Бандери;
  • трамваї №5 та №17 тимчасово не їздитимуть;
  • тролейбуси №4 рухатимуться у напрямку Соборної площі через вулицю 128 Бригади Тероборони та проспект Дмитра Яворницького;
  • тролейбуси маршруту “А” їхатимуть у напрямку площі Героїв Майдану через проспект Лесі Українки, вулицю 128 Бригади Тероборони та проспект Дмитра Яворницького.

Крім того, зміняться маршрути автобусів №32, №32К, №33, №40, №73, №87Б та №109.

Перед початком робіт мають бути встановлені огорожі з сигнальним освітленням, забезпечено безпечний рух для пішоходів, а також збережені існуючі інженерні мережі. Після завершення робіт територію приведуть до ладу.

Наразі документ ще не підписаний, тому ремонтні роботи не можуть розпочатися, доки рішення не набуде чинності.

Нагадаємо, раніше ми писали, Дніпро зупинився, аби вшанувати пам’ять полеглих Героїв під час акції до Загальнонаціональної хвилини мовчання.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: