Skip to content

ТОП-5 «царів паркування» у Дніпрі за минулий тиждень

ТОП-5 «царів паркування» у Дніпрі за минулий тиждень

Інспекція з контролю за паркуванням у Дніпрі продовжує активну боротьбу з порушниками правил дорожнього руху у частині зупинки та стоянки. За минулий тиждень інспектори виписали понад 2000 штрафів за порушення правил паркування, а також евакуювали понад 90 автомобілів, які суттєво порушували правила, – пише «Наше Місто» з посиланням на Єдиний паркувальний простір.

Евакуації підлягають автівки, залишені на пішохідних переходах, перехрестях, тротуарах, зупинках громадського транспорту, або ті, що блокують рух іншого транспорту, особливо екстрених служб.

Порушникам доведеться сплатити значні суми: евакуація коштуватиме від 2110 до 2410 грн, вартість зберігання автомобіля — 144 грн за добу, а штраф за порушення — 680 грн. Важливо зазначити, що відповідальність несе саме власник авто, а не водій.

Інспекція опублікувала фото п’яти найпоширеніших порушень за минулий тиждень. Водіїв закликають дотримуватися правил та не наражати себе на додаткові витрати.

Нагадаємо, раніше ми писали, що посадити у жовтні на городі, щоб влітку мати гарний врожай: поради дніпровським господарям.

Читайте також: У Дніпрі видаляють аварійні дерева та накривають колодязі за заявками містян.

Фото: фейсбук-сторінка Єдиний паркувальний простір.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: