Skip to content

Віддав життя заради безпеки інших: під час розмінування загинув рятувальник з Дніпропетровщини

Загинув рятувальник Володимир Костюк - Наше Місто

З великим сумом повідомляємо про трагічну втрату в рядах українських рятувальників. 10 вересня під час робіт з розмінування загинув старший сапер відділення піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, головний майстер-сержант служби цивільного захисту Костюк Володимир Леонідович, повідомляє «Наше місто» з посиланням на сайт ДСНС.

Володимир Леонідович віддав своє життя, рятуючи інших. Його мужність і самовідданість є взірцем для всіх нас. Протягом багатьох років він служив українському народу, ризикуючи власним життям, щоб зробити нашу країну безпечнішою.

Загинув рятувальник Володимир Костюк - Наше Місто

Костюк Володимир Леонідович розпочав свою службу в ДСНС ще у 1998 році. За цей час він здобув повагу та авторитет колег завдяки своїй професійності, відповідальності та відданості справі. Його втрата – це велика втрата для всього колективу рятувальників Дніпропетровщини.

Багатотисячний колектив ДСНС України у Дніпропетровській області висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого героя. Нехай земля йому буде пухом, а пам’ять про нього – вічною.

Царство Небесне!

Герої не вмирають!

Читайте також: 6 годин боролися за життя: у Дніпрі отруїли народну улюбленицю Слобожанського скверу.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: