Site icon Наше Місто

У Дніпрі через ремонтні роботи є перебої з водою на трьох житломасивах: адреси

Сьогодні, 28 вересня, у Дніпрі є перебої з водопостачанням у деяких районах, які пов’язані з пла-новими та аварійними ремонтними роботами, повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу. Станом на 6:00 у зв’язку з проведенням аварійних робіт по вул. Базавлуцька, 131, припинено водо-постачання по вул. Базавлуцька, 109-150. З метою проведення аварійних робіт по вул. Космічна, 21 знижено тиск на верхніх поверхах будин-ків на ж/м Перемога, 4, 5, 6. Нормативний тиск буде відновлено 28 вересня до 22:00. У зв’язку з протіканням водопроводу по вул. Столярова, 5, припинено водопостачання по вул. Сто-лярова, 5, 5-А, 5-Б. Водопостачання за вказаними вище адресами відновлять одразу після завершення робіт. Всі підвищувальні насосні станції та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні. Нагадаємо, раніше ми писали, що в Укренерго зробили заяву щодо відключення електроенергії 28 вересня.

Сьогодні, 28 вересня, у Дніпрі є перебої з водопостачанням у деяких районах, які пов’язані з плановими та аварійними ремонтними роботами, повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу.

Станом на 6:00 у зв’язку з проведенням аварійних робіт по вул. Базавлуцька, 131, припинено водопостачання по вул. Базавлуцька, 109-150.

З метою проведення аварійних робіт по вул. Космічна, 21 знижено тиск на верхніх поверхах будинків на ж/м Перемога, 4, 5, 6. Нормативний тиск буде відновлено 28 вересня до 22:00.

У зв’язку з протіканням водопроводу по вул. Столярова, 5, припинено водопостачання по вул. Столярова, 5, 5-А, 5-Б.

Водопостачання за вказаними вище адресами відновлять одразу після завершення робіт.

Всі підвищувальні насосні станції та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Укренерго зробили заяву щодо відключення електроенергії 28 вересня.

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version