Skip to content

ОФІЦІЙНО Завершується другий етап робіт: у Дніпрі ремонтують зливовий колектор на ж/м Калинівський

Ремонт колектора на ж/м Калинівський - Наше Місто

Черговий по місту, директор департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Олексій Самілик сьогодні перевірив хід робіт з поточного ремонту зливової каналізації по вул. Старочумацька, 81А, повідомляє «Наше місто» з посиланням на департамент.

Ремонт колектора на ж/м Калинівський - Наше Місто

У Дніпрі комунальники продовжують виправляти помилки радянських будівельників. Колектор на ж/м Калинівський був з численними порушеннями та дефектами. Тут розходженні трубопроводи, через що з’явилися контрухили, просідання, тріщини, руйнування. Через усе це процес очищення цього колектору давав лише короткостроковий результат. Навіть відремонтувавши аварійну ділянку, потрібного ефекту все одно не було. Окрім того, існуючий колектор недостатнього діаметру, аби було швидке водовідведення.

Ремонт колектора на ж/м Калинівський - Наше Місто

Заступник начальника КП «УРЕА» Дніпровської міськради Михайло Ступак повідомив, що комунальники ремонтують аварійний колектор від кільцевої розвʼязки до заїзду вглиб масиву.

«Роботи у районі кільцевого руху автотранспорту довелося призупинити через додаткові проблеми з мережами водопостачання, які також будувалися за радянських часів з численними порушеннями. Сьогодні ми знов розпочали роботи на кільці, плануємо завершити в найкоротший термін, або дозволити вільний кільцевий рух», – розповів він.

Наразі завершується другий етап робіт по вул. Старочумацькій в районі кільцевого руху, де замінюють трубопровід загальною довжиною у 60 м. Після завершення робіт, розпочнеться третій етап робіт в напрямку углиб масиву та в напрямку школи загальною довжиною 320 метрів.

Ці роботи планують завершити до кінця року, а у наступному році – продовжити налагодження водовідведення ж/м Калинівській та наведення там остаточного благоустрою.

Читайте також: Дніпро продовжує активну підготовку водопровідних насосних станцій до зими.

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: