Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Лапи, вуха, хвіст: скільки коштує бути квадробером у Дніпрі

Скільки коштує бути квадробером у Дніпрі 2024 - Наше Місто

Бум квадробіки як виду спорту і квадробінгу як підліткової субкультури наразі постерігається по всій Україні. Дніпро – не виключення. У парках, скверах, на майданчиках і просто на вулицях можна побачити дітей і підлітків в масках тварин, з хвостами, вухами і навіть іграшковими пухнастими лапами. Журналісти «Наше місто» з’ясовували, скільки коштують такі аксесуари і де ї можна купити.

Квадробери у Дніпрі 2024 - Наше Місто

Носіння костюмів у квадробіці не являється основним, як у фурі – субкультури, учасники якої захоплюються антропоморфними тваринами, створюють і малюють персонажів. Тим не менше, квадробери часто знімають свої тренування і виступи на відео і виставляють у соцмережах, тому оригінальніше вбрання для них теж має значення.

Аксесуари квадроберів – це в основному маски і хвости, рідше – вуха і лапи. Придбати це все можна онлайн. Наприклад, на «Розетці» чи платформі «Олкс».

Найдешевша стандартна маска із зображенням кота чи лисиці котує від 250 грн. Маска-основа, яку треба розмальовувати самому, – від 130-150 грн. Хвіст – від 300 грн. Є навіть з натурального хутра – по 600 грн і більше. Вуха і лапи, як правило, окремо не продають. Можна придбати комплект китайського виробництва за 1000-1500 грн.

З’явилися вже і народні умільці, які пропонують маски ручної роботи – розмальовані, з приклеєним натуральним чи штучним хутром, вони коштують від 400 грн.

Як бачимо, бути квадробером у Дніпрі – це порівняно недорого. А можна займатися квадробікою і зовсім безкоштовно, якщо виготовити маску своїми руками, а хвіст зробити з комірця маминої куртки чи пальта. Бо у цій підлітковій субкультурі зовнішність не на першому місці. Головне – фізична практика, спілкування з друзями та самовираження.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: