Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 27 вересня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

27 вересня в Україні відзначають День вихователя, а також Всесвітній день туризму та Всесвітній день без м’яса. Віряни вшановують пам’ять святих мучеників Калістрата і його дружини. До Нового року залишилося 95 днів. 27 вересня 2024 року — п’ятниця. 947-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Contemporary European Big Band Music

Що їх об’єднує: Yellow Jackets, Florian Ross, Russ Spiegel, Vienna Art Orchestra і нашого талановитого земляка Якова Цвєтінського? Відповідь ви почуєте на нашому концерті сучасного європейського джазу.

Концерт про свіжі та актуальні композиції, музику, яка відображає сучасні тенденції та пошуки в джазі. Від вишуканих мелодій до запальних ритмів – на вас чекає захопливий вечір сучасного європейського джазу.

Чекаємо в затишній камерній залі філармонії!

Де і коли: 18:00, Філармонія ім. Леоніда Когана, Воскресенська, 6,  200-350 грн

Стендап розгони на даху. Сексологиня

Коли виникають питання “куди піти у Дніпрі?”, “де проходить стендап у Дніпрі?” та “відпочинок на вихідних для компанії” – на допомогу приходить @svitlo.standup

Стендап-розгони – це шоу, де коміки з сексологинею Стаценко Вікторією у гумористичній формі розберуть секрети яскравого сексу та здорових відносин, поговорять про інструкцію до експлуатації чоловіка, тощо.
Це захід для всіх тих, хто хоче смішно провести вечір уікенду. У самому серці міста, на даху, з якого відкривається шаленої краси вид на центр Дніпра.
Враховуючи погоду, рекомендуємо взяти з собою кофтинки.

Де і коли: Військовим вхід вільний. Напишіть за номером +38 (050) 59-666-78 (Микола) Програма 18+
Повернення квитків неможливе за добу до заходу
У разі дощу чи інших негараздів, зв’яжемося з Вами за номером телефону, який Ви залишите при купівлі квитків.

Сватання на Гончарівці

Музична комедія на 2 дії.

Режисер – засл. діяч мистецтв України Володимир Божко
Диригент – засл. діяч мистецтв України Юрій Бєднік

Вистава йде на сцені театру вже декілька десятиліть. Це й не дивно, адже тема кохання – одвічна тема, а п’єса є чи не найкращою у доробку класика. Яскраві образи, створені класиком і відтворені акторами примушують глядача сміятися, радіти, співчувати, а деколи і зами-слитися.

Молоді Олексій та Уляна кохають одне одного та на їх шляху з’являється Стецько – “дарма що дурний, зате багатий” жених, який не дуже й хоче одружитися, але посилає сватів до дівчини, бо «батько битиме», а матері Уляни хочеться заможного зятя, а не бідного кріпака. Одного дня до Гончарівки з багаторічної військової служби повертається винахідливий дядько Олексія – Йосип Скорик, який і допомагає закоханим, втілюючи в життя свій хитрий і рятівний план під час сватання Стецька до Уляни.

Де і коли: 18:00, Національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Шевченка, Воскресенська, 5, 150-400 грн

Стріп-покер

Жанр: гра на 1 дію. За п’єсою Жан-П’єра Мартінеса. Дві подружні пари вирішують випробувати свої нерви та відкрити найпотаємніші секрети за допомогою провокаційної гри у стрип-покер. Стоматолог Жак, любить свою дружину, анекдоти, й танці, але не любить мити руки. Його дружина, Селін, тендітна жіночка в окулярах, любить пити вино та звільняти ледарів.

Вчителька сольфеджіо, Марі, любить курити по 40 цигарок на день, їсти «Нутеллу», та боїться залишитися без чоловіка. Пʼєр не любить нікого крім себе, обожнює вигадувати дивні історії. Стрип-покер – гра, де кожен повинен обрати: говорити чисту правду або залишитися без одягу. Ставки зростають, і фішками стають найпотаємніші секрети. Той, хто програє, оголяє не лише своє тіло, але й душу.

Ми всі стикаємося з вибором подібним до вибору наших героїв… Один стіл, одна гра, одна доля! Готові ризикнути?

Де і коли: 18:00, Дніпровський Академичний театр Драми і комедії, просп. Дмитра Яворницького, 97, 300-400 грн

Люблячі жінки Марселя

Iронiчний детектив

Режисер – В. Денисенко

Вісім жінок готуються зустріти Різдво. Несподівано вбивають господаря будинку. Хто з восьми вбивця? Вистава за п’єсою французького драматурга Робера Тома.

Де і коли: 18:00, Дніпропетровський академічний молодіжний театр, вул. Володимира Мономаха, 21, 200 грн

Жізель

Адольф Адан. Фантастичний балет на 2 дії. Прем`єра відбулася 12 травня 1989 року. Старовинний французький балет «Жізель» вперше було поставлено в 1841 р. на сцені Паризької опери – сьогодні він вважається вершиною романтичної хореографії.

Своїм народженням балет зобов’язаний поету Теофілю Готьє, який поетично переказав стародавнє німецьке сказання про дівчат-віліс, які померли до весілля. Композитор Адольф Адан за тиждень написав музику до вистави. Вже на прем’єрі новонароджений балет був визнаний великим. Таким він залишається і сьогодні.

Де і коли: 18:00, Дніпровський Академічний Театр Опери та Балету, просп. Дмитра Яворницького, 72-А, 100 – 500 грн.

Скарби зоряного неба

Милуючись зоряним небом, ми раз у раз зазираємо у неосяжні глибини космосу. Варто лише поглянути у телескоп, і ми зможемо побачити не лише планети Сонячної системи, які із Землі нам здаються крихітними цятками, що мандрують небом на тлі зодіакальних сузір’їв, а й відшукати більш далекі астрономічні об’єкти: зоряні колиски, планетарні туманності і залишки наднових, зоряні скупчення і навіть далекі галактики. Це так захопливо і так схоже на пошук скарбів! Ми не лише з’ясуємо їхнє розташування, а й помандруємо їм назустріч на відстані десятків, а то й сотень світлових років!

Де і коли: 17:00, Планетарій, Крутогірний узвіз, 10, 190-350 грн

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали про модні тенденції 1993 року

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: