Skip to content

Назавжди залишиться 21 рік: на Луганському напрямку загинув Герой та ультрас з Кривого Рогу

Назавжди 21 рік: на Луганському напрямку загинув Герой та ультрас з Кривого Рогу

Жорстока війна забирає найважливіше – життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У телеграм-каналі “Troublemakers & Ultras Action” повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Данило Настич, пише «Наше Місто».

23 вересня 2024 року на Луганщині під час бойових дій у районі села Новодяне загинув 21-річний Данило Настич, відомий як “Рижий” із фанатського руху “The Company” (Кривбас). Він був молодим і відважним бійцем, який героїчно віддав своє життя за Україну.

Назавжди 21 рік: на Луганському напрямку загинув Герой та ультрас з Кривого Рогу

Данило народився 12 січня 2003 року в Кривому Розі, де здобув середню освіту та професійну кваліфікацію. У 2021 році він закінчив Криворізький професійний транспортно-металургійний ліцей за спеціальністю помічника машиніста та слюсаря з ремонту рухомого складу, після чого продовжив навчання заочно в Політехнічному коледжі Криворізького національного університету.

Паралельно з навчанням, Данило активно займався волонтерською діяльністю в благодійному фонді “Червона Калина ЮА”. У квітні 2023 року він приєднався до націоналістичної організації “Центурія”, де швидко зарекомендував себе завдяки своїй харизмі та лідерським здібностям. У липні 2023 року він урочисто отримав звання “бійця” і незабаром став командиром Криворізького осередку.

Навесні 2024 року Данило приєднався до лав 3-ї окремої штурмової бригади, де продовжував захищати Україну. Його відвага та самовідданість назавжди залишаться у пам’яті його побратимів і близьких.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

«Допоможемо родині: 5375411222762457 (картка сестри). Посилання на банку», – йдеться у повідомленні.

Фото: телеграм-канал Troublemakers & Ultras Action.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Спорт, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: