Site icon Наше Місто

У Дніпрі облаштовано 97 колонок з технічною водою для безперебійного водопостачання під час відключень

У Дніпрі облаштовано 97 колонок з технічною водою для безперебійного водопостачання під час відключень

У Дніпрі, задля забезпечення населення водою в умовах воєнного часу, було встановлено 97 спеціальних колонок. Ці колонки дозволяють мешканцям міста отримувати технічну воду навіть під час тривалих відключень електроенергії. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«Біля кожної колонки виконали  благоустрій території, уклали тротуарну плитку. Після завершення монтажу з кожної колонки брали проби води для експертизи у сертифікованій лабораторії. При позитивному висновку надавався дозвіл користування технічною водою», — розповів Дмитро Мороз, начальник управління обслуговування гідроархітектурних споруд КП «Дніпроводоканал».

У випадку виходу з ладу будь-якої колонки, аварійна бригада негайно виїжджає на місце події для усунення несправності.

Наприклад, 24 вересня на бульварі Слави, 4, фахівці водоканалу оперативно ліквідували поломку насоса на колонці, відновивши водопостачання всього за 20 хвилин.

Місцева мешканка  Марина Товкач каже, що спочатку, коли тільки колонку встановлювали, не розуміла нащо вона взагалі потрібна, але потім побачила наскільки це зручно: «Якщо у нас довго немає світла, то води теж немає. А коли нема води, то це, можна сказати, зупиняється життя. Тому всі користуються, спускаються з баклажками, набирають воду. Це дійсно потрібна річ».

У Дніпрі працює 97 колонок з технічною водою. Детальну карту їх розташування ви знайдете за вказаним посиланням.

Раніше ми писали, у Дніпрі продовжують лагодити та накривати колодязі за заявками містян.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version