Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Вересневий вайб у парку Шевченка у Дніпрі: популярне місце відпочинку збирає сотні відвідувачів

Вересневий вайб у парку Шевченка у Дніпрі: популярне місце відпочинку збирає сотні відвідувачів

У теплі осінні дні парк імені Тараса Шевченка у Дніпрі стає справжнім центром відпочинку для дніпрян та гостей міста. Люди насолоджуються затишними вечорами, збираючись у парку з друзями чи родинним колом. Фотограф «Нашого Міста» Валерій Кравченко зафільмував ці чарівні миті вересневого відпочинку в одному з найпопулярніших партах міста.

З приходом осені природа поступово набуває золотистих відтінків, проте алеї парку досі майорять яскравими зеленими барвами. Мешканці Дніпра із задоволенням приходять сюди на прогулянки, беруть із собою домашніх улюбленців і проводять час на свіжому повітрі.

Парк Шевченка залишається одним з найпопулярніших місць для відпочинку в місті, де кожен знаходить для себе спосіб відпочити – хтось обирає активні прогулянки, а хтось просто насолоджується красою осінньої природи.

У Дніпрі парк Шевченка навіть в останній тиждень вересня наповнений життям. Діти весело грають біля фонтану, сміючись і бризкаючись водою. Навколо розгорнулися невеликі кіоски, де продають іграшки, сувеніри та різні смаколики, що приваблюють не тільки малечу, а й дорослих. Усе це додає ще більше фарб до загальної картини цього теплого осіннього вечора.

Жива музика заполоняє простір парку — вуличні музиканти грають мелодії, що зачаровують та створюють атмосферу свята. Їхні звуки лунають поміж дерев, захоплюючи увагу перехожих і надихаючи їх затриматися ще на декілька хвилин у цій чарівній миті. Деякі пари, захоплені ритмом музики, вирішили не відкладати і запросили одне одного на танок просто посеред алеї.

Парк імені Тараса Шевченка продовжує залишатися улюбленим місцем для мешканців та гостей міста. Його затишні куточки, осінні краєвиди та невимушена атмосфера роблять його ідеальним для прогулянок і відпочинку від буденності.

Нагадаємо, раніше ми писали: Забуті історії та неймовірна природа: які екскурсії пропонують у Дніпрі.

Читайте також: Подарунок на першу річницю незалежності: як у Дніпрі 32 роки тому встановлювали пам’ятник молодому Шевченку.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Унікальний Дніпро, Фотогалерея

Позначки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: