Skip to content

У Дніпрі продовжують лагодити та накривати колодязі за заявками містян

У Дніпрі продовжують лагодити та накривати колодязі за заявками містян

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 53 звернення дніпрян. У місті продовжують лагодити та накривати колодязі за заявками, – пише «Наше Місто» з посиланням на телеграм-чат Геннадія Корбана.

У провулку Соломії Крушельницької, 18 накрили колодязь.

«Можна, будь ласка, накрити колодязь, діаметр якого розширюється, і вже накритий двома плитами. На розі кінця будинку, прямо на початку пішохідної доріжки та близько біля сміттєвого бака. Спіткнулася сьогодні про плиту та побачила, що під нею яма», – написала в телеграм-чат Корбана дніпрянка Світлана.

У Дніпрі продовжують лагодити та накривати колодязі за заявками містян

«За моєю заявкою, залишеною вчора, сьогодні телефонував інженер о 10-30, щоб уточнити місце колодязя. Обіцяли найближчим часом зміцнити та накрити. Дякую, що читаєте та реагуєте, швиденько», – додала вона.

Зараз криниця вже накрита.

«Робота виконана. Яму закрили люком. Бо вже темніє рано, і ця яма прямо біля сміттєвого бака, на пішохідній доріжці, щоб ніхто не травмувався та не провалився. Велике спасибі за швидке реагування та виконання робіт», – пише Світлана.

Штаб взаємодопомоги Громадської ради:   

  • (095) 816-39-11   
  • (093) 261-32-25  
  • (063) 402-79-56
  • (063) 681-61-82   
  • (068) 638-28-48

Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години. Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово в коментарях.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі врятували кота, який просидів на дереві п’ять діб під дощем та вітром.

Фото: телеграм-чат Геннадія Корбана.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: