Skip to content

Назавжди залишиться 27 років: на Курському напрямку загинув Герой з Жовтих Вод

Назавжди залишиться 27 років: на Курському напрямку загинув Герой з Жовтих Вод

Жорстока війна забирає найважливіше – життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У міській раді Жовтих Вод повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Іван Чередниченко, пише «Наше Місто».

3 вересня 2024 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Черкаська Конопелька в Курській області Росії, загинув захисник з Жовтих Вод, старший стрілець-оператор Іван Чередниченко. Йому було 27 років.

Іван народився 7 березня 1997 року в Жовтих Водах. Закінчив СШ № 11, а професійну освіту здобув у Жовтоводському промисловому коледжі. Під час навчання на останніх курсах працював пекарем на кондитерській фабриці «Добробут».

У 2012 році, після завершення навчання, Іван переїхав до Дніпра та влаштувався на роботу в компанію ТОВ «Івентус Груп». 13 липня 2024 року його було призвано на військову службу, де він служив старшим стрільцем-оператором.

«Іван був працьовитим хлопцем, не цурався роботи, завжди мав додатковий підробіток. Прагнув до самореалізації та розвитку, у юності грав у КВК, закінчив Жовтоводську музичну школу за класом акордеон. Був веселим та життєрадісним, надзвичайно відповідальним, компанійським, вірним і надійним другом», – розповіли рідні.

У Івана залишилися мама, бабуся та кохана дівчина.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на війні загинув Герой з Кривого Рогу Федір Тарутін.

Фото: Інформаційний портал Жовтоводської міської ради.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: