Site icon Наше Місто

У Дніпрі врятували кота, який просидів на дереві п’ять діб під дощем та вітром

У Дніпрі врятували кота, який просидів на дереві п'ять діб під дощем та вітром

На проспекті Калнишевського у Дніпрі співробітники “Дніпровського електротранспорту” врятували кота, який п’ять днів сидів на дереві на рівні п’ятого поверху. Тварина не могла самостійно спуститися, не пила та не їла, переживши кілька днів під дощем і вітром. Про його порятунок розповів голова Громадської ради Геннадій Корбан, пише «Наше Місто».

За словами місцевої жительки Марії, через те, що кіт був чорним, містяни не одразу змогли помітити, де він знаходиться. На четвертий день вони викликали рятувальників ДСНС, але їхні драбини виявилися недостатньо високими для порятунку тварини.

«Викликали ДСНС, хлопці, низький уклін, не змогли його зняти з дерева і поїхали. Він сидить дуже високо – на висоті десь 4-5 поверх. Кричить… вітер, дощ – серце розривається… Його люди не бачать, він чорний. Допоможіть, якщо це можливо, бо ніхто не може. Проспект П. Калнишевського 48», – написала пані Марія в чаті телеграм-каналу Геннадія Корбана.

На заклик Марії про допомогу відгукнулися співробітники “Дніпровського електротранспорту”. Вони змогли зняти кота з дерева та передати новій господині. Тварина тепер перебуває у безпеці.

«Дякую, рятівники! Дуже дякуємо Вам за те, що відгукнулися та допомогли врятувати котика! Ви відреагували за лічені години! Котик живий і в добрих руках, – повідомила власниця кота.

Штаб взаємодопомоги Громадської ради:   

Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години. Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово в коментарях.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі усунули протікання та відновили асфальтне покриття за заявками містян.

Фото: телеграм-чат Геннадія Корбана.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version