Skip to content

Велика втрата в сфері освіти: у Дніпрі пішла з життя директорка училища

Ксенія Куземко

Пішла з життя директорка ДПТНЗ "Дніпровського центру ПТОТС" Ніна Войтович

17 вересня 2024 року відійшла у вічність директорка ДПТНЗ “Дніпровського центру ПТОТС” Ніна Войтович. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Ніна Василівна свій професійний шлях  розпочала у 1980 році. Протягом своєї професійної діяльності зробила значний внесок у розвиток професійно-технічної освіти, завжди турбуючись про якість, працюючи на результат, піклуючись про майбутнє, відповідаючи сучасному і поважаючи минуле

ДПТНЗ “Дніпровський центр ПТОТС” Ніна Василівна очолювала 28 років.

«Під її керівництвом, Центр зазнав значного розвитку та став одним із провідних осередків освіти у своїй галузі. Завдяки її старанням, тисячі учнів змогли знайти свій шлях у житті. Вона була прикладом відданості, людяності та високих моральних принципів», – йдеться у повідомленні.

За професійні успіхи була відзначена численними державними нагородами України: Нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти України»; Подяка Прем’єр – міністра України «За ваговий особистий внесок у забезпечення розвитку національної освіти»; Подяка міського голови «З нагоди 50-річчя від дня заснування Індустріального району міста»; Нагороджена заохочувальною відзнакою МОН України ІІІ ступеня нагрудний знак «Василь Сухомлинський»; Нагороджена орденом «Берегиня Україна»; Нагороджена орденом «Гордість нації»;  Нагороджена орденом « Святої рівноапостольної княгині Ольги».

Світла пам’ять про Ніну Василівну завжди буде жити у спогадах колег, учнів та всіх, хто її знав.

Висловлюємо співчуття з приводу непоправної втрати родині та близьким. Розділяємо невимовний біль та сумуємо разом з вами.

Вічна пам’ять.

Раніше ми писали, 15 серпня 2024 року зупинилось серце видатного лікаря, організатора охорони здоров’я, медичного директора «Центру матері та дитини ім. Руднєва» Марини Чекан.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: