Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі на сцені приватного театру сучасні технології, оперу та циркові номери поєднають у грандіозне шоу

Юлія Супрун

у Дніпрі готують грандіозне шоу

У неділю, 29 вересня у Дніпрі відбудеться важлива культурна подія. На сцені приватного театру GlumArt відбудеться прем’єра масштабного міжнародного проекту під назвою “Гола”. Автори анонсують подію, як танцювально-циркове шоу, яке перевершує найсміливіші уявлення. Про це пише “Наше місто” 

Під час війни мистецтво, музика, література – це способи виразити свої емоції, переживання та страхи. Творчість стає своєрідною терапією, яка допомагає людям впоратися зі стресом та тривогою, спричиненими війною. Тому Дніпро усі два з половиною роки війни живе активним культурним життям. Вистава “Гола” обіцяє стати яскравим свідченням того, що навіть у найскладніші часи культура залишається незламною і продовжує розвиватися.

Над створенням проекту працювала міжнародна команда творців: режисер Олександр Глумов (Дніпро), режисер-постановник Лана Біба (Велика Британія) та режисер циркових номерів Олівер Дональдсон (США). Об’єднавши зусилля, вони створили унікальне видовище, яке поєднало сучасні технології, живу музику та циркові номери, – йдеться у повідомленні про культурну подію..

Режисер Олександр Глумов (праворуч) та хореограф проєкту Богдан Урхов
Режисер Олександр Глумов (праворуч) та хореограф проєкту Богдан Урхов. Колаж: НМ

Що хочуть сказати творці

“Гола” – це не просто вистава, це рефлексія на сучасний світ. Творці зазначають, що справжнє оголення відбувається не фізично, а духовно. Це про відкритість, правдивість і сміливість бути собою. В основі вистави лежить захоплюючий оригінальний сюжет, спеціально розроблений для цього проекту.

В центрі сюжету Аліса, танцівниця, яка застрягла в безкінечному колі роботи, дому, сімейних обов’язків, раптом зустрічає одне почуття, яке змінює все. Це почуття – любов. Любов до себе, любов до Вічності.

У виставі використовуються сучасні технології, жива музика (поєднання оперного та рок-співу в живому виконанні) та циркові номери. Початок вистави о 18:00.

Нагадаємо, раніше ми писали, що театр «Віримо!» відкриває новий сезон та запрошує до акторської студії.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: