Site icon Наше Місто

Ціни на оренду квартир в Україні: у яких містах найдорожче

Цены на аренду квартир в Украине: в каких городах дороже всего

У серпні 2024 року середня вартість оренди однокімнатної квартири в Україні становила 6 962 гривні. Порівняно з липнем, ціни дещо зросли, а з початку року – майже на 5,5%. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Держстат.

Згідно з останніми даними статистики, найбільш дорогою для оренди залишається Закарпатська область, хоча середня вартість оренди тут знизилася на 7,8% і становить 11 738 гривень.

Львівщина, яка посідає друге місце, також зазнала зниження цін на 10% з початку року, досягнувши позначки 10 614 гривень.

Тим часом, у Рівненській області спостерігається протилежна тенденція: вартість оренди зросла на 36,6% і становить 9 830 гривень, що дозволило області зайняти третю позицію в рейтингу.

Оренда житла в Києві продовжує дорожчати. З початку року вартість оренди квартири в середньому зросла на 4,8% і сягнула 9142 гривень.

Ціни на оренду також зростають у західних та деяких центральних областях країни. Найбільш доступне житло для оренди можна знайти в Херсонській, Сумській та Миколаївській, де середня вартість оренди становить відповідно 2831, 3289 та 3597 гривень.

Раніше ми писали, 300 із 370 вже виконано: у Дніпрі проводять аварійні ремонти у житлових будинках комунальної власності.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version