Site icon Наше Місто

ОСББ та ЖБК Дніпра вже подали понад 200 заявок на програму співфінансування на наступний рік

ОСББ та ЖБК Дніпра вже подали понад 200 заявок на програму співфінансування на наступний рік

Місто Дніпро успішно продовжує реалізацію проектів за програмою співфінансування. Яскравим прикладом цього є завершення ремонтних робіт на даху ОСББ «Героїв Крут 1». Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«Наш будинок, зведений у далекому 1958 році, вже багато років потребував капітального ремонту даху. Завдяки міській програмі співфінансування, ми нарешті змогли розпочати цей процес у 2020 році. Оскільки роботи надто коштовні, щороку ми ремонтуємо дах частинами. Цьогоріч місто виділило нам значну суму, яка дозволила покрити більшу частину витрат», – розповів голова правління ОСББ «ГЕРОЇВ КРУТ 1» Олександр Лізавенко.

У житловому будинку кооперативу №285 завершено ремонт системи опалення в першому під’їзді.

«Наш ЖБК має три підʼїзди. За один раз оновити труби  для нас непосильна сума. Тому ремонт розтягнули на три роки. Загалом не вперше беремо участь у програмі. Раніше зробили електрику. Дуже гарна програма. Дуже якісно усе виконують. Ми задоволені», — розповіла голова правління ОК «ЖБК № 285» Катерина Сірченко.

Усі ці будинки минулого року скористалися муніципальною програмою співфінансування ремонтів. Завдяки цій програмі, мешканці можуть провести необхідні ремонтні роботи, сплативши лише 25% від їхньої вартості. Решту коштів надає місто.

«Станом на сьогодні виконано 203 заявки. Ми відремонтували 35 покрівель, 54 електромережі, 47 сантехнічних систем. А також провели 62 ремонти ліфтового обладнання (з них 29 поточних ремонтів та 33 капітальні). Зробили і укриття. Також виконали 2 заявки щодо заміни вікон та дверей, зробили вимощення та оновиили міжпанельні шви. Нагадаю, що йде  прийом заявок на наступний рік. Він триватиме до 30 вересня. Для цього необхідно подати заяву, протокол правління, дефектний акт, копію статуту та витягу з ЄДРПОУ. Крім цього, відповідні документи необхідно підвантажити на сайт «Простір самоврядування»: https://osbbnew.dniprorada.gov.ua/. На зараз маємо вже понад 200 заявок на участь у програмі співфінансування наступного року», — зазначив директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Святослав Ткаченко. Він сьогодні чергував по місту.

Раніше ми писали, житловий комплекс з Дніпра увійшов до шортлиста престижної архітектурної премії.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version