Site icon Наше Місто

Обладнання для проходження зими: Філатов обговорив із представниками місії ООН посилення гуманітарної допомоги

Обладнання для проходження зими: Філатов обговорив із представниками місії ООН посилення гуманітарної допомоги

18 вересня Дніпро відвідали пані посол Норвегії в Україні Хелен Санд Андресен та представники УВКБ ООН. Вони зустрілися з мером міста Борисом Філатовим біля будинку на вулиці Виконкомівській, який постраждав від російської ракетної атаки в червні цього року. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Основна тема обговорення стосувалася посилення міжнародної допомоги. Наразі вже відомо про постачання обладнання, яке допоможе місту підготуватися до зимового періоду.

«Ми працюватимемо далі. Я хотів би ще раз підкреслити, що нам потрібна не лише матеріальна допомога, а й моральна підтримка. Вона є і вона буде. Увесь цивілізований світ у цій страшній війні — він поряд з нами», — наголосив мер Борис Філатов.

Посол Норвегії зазначила, що, хоча вона рада знову побувати в Дніпрі, де не була вже сім років, їй важко бачити руйнування, яких місто зазнало внаслідок російських обстрілів.

«Наслідки війни, які ми бачимо, як цей будинок позаду мене, дуже важко прийняти. Це неможливо уявити — як сусідня країна може продовжувати атакувати мирне населення тут. Ця війна принесла так багато страждань цивільному населенню», — зазначила Хелен Санд Андресен.

Також, коментуючи початок співпраці між Дніпром та Драмменом, угоду, підписану Філатовим два тижні тому, пані посол зазначила, що це є важливим кроком у зміцненні відносин не лише між цими регіонами, але й між двома країнами.

Нагадаємо, раніше ми писали: Вклоняємося вашим мужності та героїзму, — Борис Філатов 17 вересня привітав рятувальників із святом.

Читайте також: Дніпро ділиться успішним досвідом: делегації з Івано-Франківська показали роботу Прозорого офіса.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version