Site icon Наше Місто

Вклоняємося вашим мужності та героїзму, — Борис Філатов привітав рятувальників із святом

Вклоняємося вашим мужності та героїзму, — Борис Філатов привітав рятувальників із святом

Сьогодні, у День рятувальника, міський голова Дніпра Борис Філатов привітав працівників зі святом та висловив подяку від усього міста за мужність і героїзм, – передає «Наше Місто» з посиланням на допис мера у соцмережах.

За словами Бориса Філатова, під час зустрічей із закордонними партнерами міста він неодноразово наголошував на незламності та відданості рятувальників Дніпра. Мер зазначив, що їхня стійкість перед викликами, спричиненими російськими військовими злочинцями, викликає захоплення як у міжнародних партнерів, так і у всіх мешканців міста.

«Тому Місто завжди поруч — готове й далі допомагати та підтримувати. Технікою, оснащенням чи іншими ресурсами. Аби це бодай трохи полегшувало ваше титанічне навантаження. І берегло життя. Вклоняємося вашим мужності та героїзму», — підкреслив Філатов.

Мер також висловив побажання, щоб у найближчому майбутньому для рятувальників робота була тихою і спокійною.

«І головне побажання — настання тихих та спокійних днів, де найбільшою пригодою буде, хіба що, порятунок котів з дерев», – сказав міський голова Дніпра.

Фото: телеграм-канал Бориса Філатова.

Нагадаємо, раніше ми писали: С Днем Народження, Дніпро. Я просто хочу, щоб у тебе все було добре. Люблю, – Борис Філатов. Читайте також: Керівник ДніпроОВА Лисак та мер Дніпра Філатов зустрілися з призерами та учасниками Олімпійських і Паралімпійських ігор

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version