Site icon Наше Місто

Війна забирає найкращих: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Війна забирає найкращих: на Харківському напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У прес-службі підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Ігор Іванов, пише «Наше Місто».

30 серпня 2024 року під час боїв поблизу населеного пункту Ківшарівка, що на Харківщині, трагічно загинув Ігор Іванов. Він працював машиністом шихтоподачі у доменному цеху №2 на підприємстві «АрселорМіттал Кривий Ріг».

«У Ігоря був значний професійний досвід. Свою кар’єру він починав як бригадир установки брикетування у доменному цеху №1, а згодом перевівся до другого доменного цеху, де працював машиністом шихтоподачі на доменній печі №9. Саме звідти його й мобілізували», – розповідає Євген Терьохін, старший майстер дільниці підготовки шихти та завантаження доменних печей.

За словами колег, Ігор був людиною, на яку завжди можна було покластися. Він вирізнявся відповідальністю, спокоєм та вмінням розсудливо підходити до справи. Ігор постійно вдосконалював свої навички та цікавився новими технологіями. Його смерть стала важкою втратою для всіх, хто його знав.

«На дев’ятій доменній печі ми працювали разом кілька років. Ігор був дуже відповідальним і надійним. Тяжко усвідомлювати, що такі люди йдуть від нас», – додав Терьохін.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донецькому напрямку загинув Герой з Кам’янського. Фото: фейсбук-сторінка АрселорМіттал Кривий Ріг.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version