Skip to content

Від 45 до 65 тис. грн: у Дніпрі триває набір у жіночий будівельний батальйон

Від 45 до 65 тис. грн: у Дніпрі триває набір у жіночий будівельний батальйон

У Дніпрі стартував набір у перший жіночий будівельний батальйон. Це гарна можливість для ВПО та мешканок, які втратили роботу, пройти безкоштовне навчання та отримувати гідну зарплатню, пише «Наше Місто» з посиланням на Інспекцію з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради.

Жінкам у Дніпрі та переселенкам пропонують шанс опанувати нові професії й отримати високооплачувану роботу. Благодійна організація «Пліч-о-пліч» спільно з Інспекцією з питань праці та зайнятості населення запустили безкоштовний тримісячний курс для тих, хто бажає стати малярами-штукатурниками або плиточниками-облицювальниками.

Після закінчення навчання випускниці отримають можливість працевлаштування із зарплатою до 45 000 – 65 000 гривень. Для тих, хто мріє започаткувати власну справу, передбачено навчання з підприємництва: як реєструвати ФОП, складати бізнес-план та інші аспекти ведення бізнесу. Крім того, учасниці курсу можуть отримати грант у вигляді будівельних інструментів.

Курс спрямований на тих, хто втратив роботу через війну, та дозволяє жінкам не лише здобути нові навички, а й втілювати в життя найсучасніші дизайнерські рішення в інтер’єрах. Серед трендів, які будуть вивчатися: декоративна штукатурка «марсельський віск», мозаїка з кахлю, оздоблення мармуром та інші.

Організатори також забезпечують проживання в гуртожитку для студенток із громад Дніпропетровської області.

Телефон для запису на курс: 066-389-02-05 або 050-410-34-43.

Нагадаємо, раніше ми писали: В Україні запускають пілотний проєкт з навчання жінок-водійок.

Читайте також: Січеславські десантниці: історія мужності та відваги українських жінок.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: