Skip to content

У Дніпрі вручили нагороди рятувальникам ДСНС

У Дніпрі вручили нагороди рятувальникам ДСНС

Дніпро вітає рятувальників із професійним святом. 17 вересня медалі та грамоти від міста їм вручив секретар міськради Олександр Санжара. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«Щодня ми схиляємо голови перед нашими рятувальниками. Їхня невтомна праця, особливо в умовах війни, – це подвиг, вартий найглибшої поваги. Дякуємо за кожне врятоване життя», — сказав Олександр Санжара.

На церемонії нагородження були присутні представники не тільки організаційного комітету, але й обласної влади та силових структур.

У Дніпрі вручили нагороди рятувальникам ДСНС

«Рятувальники – справжні герої нашого часу. Вони без вагань кидаються на допомогу іншим, незважаючи на смертельну небезпеку. Їхній професійний обов’язок – завжди бути першими там, де біда, і мужньо боротися з її наслідками. Низький уклін вам за вашу самовіддану службу! Разом ми обов’язково здобудемо перемогу», – зазначив начальник Головного управління ДСНС Дніпропетровщини Юрій Корецький.

Зранку цього дня рятувальників також привітав і мер Дніпра Борис Філатов: «Фактично під час кожного спілкування з іноземними партнерами мене завжди просять розповісти про вас, наші славетні рятувальники. Бо та незламність, з якою ви стоїте проти бід і хаосу, що несуть на нашу землю російські воєнні злочинці, викликає справжнє захоплення. І у всіх нас — безмежну вдячність».

Він також наголосив, що місто й надалі допомагатиме надзвичайникам технікою, оснащенням та іншими ресурсами.

У Дніпрі вручили нагороди рятувальникам ДСНС

Раніше ми писали, психологиня ДСНС з Дніпра: “Я супроводжувала матір на впізнання тіла”.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: