Skip to content

У Ботсаду ДНУ можна придбати смачні екзотичні плоди та рідкісні рослини

У Ботсаду ДНУ можна придбати смачні екзотичні плоди та рідкісні рослини

21 вересня ботанічний сад Дніпровського національного університету запрошує містян на робочу суботу, під час якої сад буде відкритий для відвідувачів. Це чудова нагода не тільки побачити різноманітні екзотичні рослини, а й придбати їх, – повідомляє «Наше Місто» з посиланням на допис директора ботсаду Анатолія Кабара.

У ботанічному саду в цей час можна зустріти безліч цікавих рослин. Особливої уваги заслуговує псидіум береговий, також відомий як червона гуайява. За словами директора ботсаду Анатолія Кабара, ця рослина походить з Бразилії і є не тільки декоративною, але й плодовою та лікарською. Її плоди мають унікальний смак, що нагадує поєднання суниці зі спеціями.

«Плоди дуже смачні і нагадують суницю зі спеціями. Рослина потребує рясного поливу влітку і яскравого світла впродовж року. Може цвісти і плодоносити в квартирі чи офісі без щеплення», — зазначив Кабар.

На заході будуть доступні для продажу молоді деревця, сіянці віком 1-3 роки та насіння псидіуму. Осінній розпродаж також пропонує доступні ціни — максимальна вартість дорослої рослини складе 600 гривень.

Це прекрасна можливість для поціновувачів екзотичних рослин не тільки придбати унікальні екземпляри, але й дізнатися більше про їхнє вирощування.

Фото: фейсбук-сторінка Анатолія Кабара.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 21 вересня на відвідувачів Ботсаду ДНУ чекають цікаві екскурсії, прогулянка експозиційною оранжереєю, мальовничі куточки для фотографування.

Читайте також: Яких акторів з Дніпра можна побачити в кіно.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Фотогалерея

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: