Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 17 вересня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Куди піти у Дніпрі 17 вересня - Наше Місто

Сьогодні, 17 вересня, День працівників цивільного захисту та День працівників страхового ринку України. Віряни вшановують пам’ять святої мучениці Софії та її дочок: Віри, Надії і Любові. До Нового року залишилося 105 днів. 17 вересня 2024 року — вівторок. 937-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Жива планета, зоопарк

Світ тварин залишається багато в чому ще непізнаним і таємничим, і щодня, спілкуючись із нашими вихованцями, ми дізнаємося про них багато нового та цікавого. Одним із основних напрямків роботи нашого зоопарку є просвітницька діяльність. Гостей нашого зоопарку ми поєднуємо в невеликі групи, які зустрічає екскурсовод — провідник у таємничий та загадковий світ живої природи. Він розповість про кожного вихованця і допоможе «доторкнутися» душею до кожної тварини та полюбити їх усім серцем.

Тварини сильніші за нас. Тварини швидше за нас, чутливіші і добріші. У дикій природі вони незалежні від нас, але дуже потребують турботи і захисту, якщо виросли і народилися в неволі.

За гарним зовнішнім виглядом наших вихованців, їх здоров’ям та веселим грайливим настроєм стоїть велика, копітка щоденна праця співробітників з догляду за тваринами, цих людей недаремно називають «Служниками зоопарку». Вони служать тваринам, роблячи все можливе, щоб жителі нашого зоопарку жили, розвивалися та розмножувалися у комфортних для них умовах.

Наші вихованці були народжені у стінах зоопарку або врятовані від загибелі дикої природи. І ми ставимося до них як до дітей. Ми дуже хочемо, щоб дбайливе та турботливе ставлення до тварин передалося і вам, наші дорогі відвідувачі! Запрошуємо всіх на захоплюючу екскурсію у супроводі фахівців-біологів, які познайомлять вас із цим тендітним, прекрасним та таємничим світом тварин. Отримайте свою порцію любові та натхнення під час спілкування з нашими вихованцями!

Де і коли:10:00 – 20:00 парк Лазаря Глоби, з боку Центрального ринку, 150 грн, 2 квитка – 140 грн/люд; 3-9 – 130 грн/люд, від 10 – 80 грн

Конотопська відьма

Закохані Олена (Тетяна Малкова) та Андрій (Тарас Цимбалюк) живуть, насолоджуючись кожною миттю, проведеною разом. Ідилію порушує вторгнення російських військ. Намагаючись виїхати із зони бойових дій, пара натрапляє на росіян. Андрій гине на руках у своєї коханої. Лють Олени та її бажання помститися перетворюються на неспинну силу. Колись давно вона відмовилась від свого відьомського дару заради кохання до Андрія. Нині ж ніщо не зможе спинити могутню відьму. Аби позбавити життя тих, хто вбив її коханого, вона не шкодуватиме сил та не полінується вигадати щоразу жорстокішу розправу.

Де і коли: Караван Мультиплекс, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00, 21:00, 140-250 грн, Мост-Кино 16:20, 18:15, 20:30, 150-500 грн, Дафи Мультиплекс,  15:00, 17:00, 19:00, 21:00, 150-260 грн, Планета Кино,  18:15, 140-250 грн

Зоряний атлас

Задовго до того, як з’явилися точні мапи материків і океанів на планеті Земля, мореплавці, які вирушали на пошуки нових земель і коротких морських шляхів, мандрували за зорями. Зорі, наче компас, підказували вірний шлях, не дозволяючи загубитися серед бурхливих хвиль океанів, а ще допомагали створювати мапи нашої планети.

Час відродити навички шукати яскраві навігаційні зорі, які ми можемо бачити на небі у різні пори року, та послуговуватися зоряним атласом, як це робили наші пращури упродовж віків.

Де і коли: Планетарій, 14:30 Крутогорный спуск, 10,  190-350 грн

Раніше ми розповідали про топ-10 цікавих фактів про Дніпро

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: