Site icon Наше Місто

Коридор затемнень у вересні 2024: що на нас чекає в цей час

Коридор затемнень у вересні 2024: що на нас чекає в цей час

Коли небесні тіла – Сонце, Земля і Місяць – вишиковуються на одній лінії, відбувається астрономічне явище, відоме як затемнення. Воно може бути сонячним або місячним. В астрології цей період вважається несприятливим для початку нових справ. Інтервал часу між двома затемненнями астрологи називають коридором затемнень. Коли відбудеться затемнення цього року – читайте в матеріалі «Наше місто».

Осінній коридор затемнень розпочнеться 18 вересня повним місячним затемненням у сузір’ї Риб. Це астрономічне явище можна буде спостерігати в Європі, зокрема в Україні, Африці та частині Північної Америки. Максимальна фаза затемнення очікується о 3:41 за київським часом.

Коридор затемнень завершиться 2 жовтня кільцеподібним сонячним затемненням, пік якого припаде на 20:46 за київським часом. Однак це явище буде видно лише з Південної Америки. Загалом, коридор триватиме 15 днів і стане сприятливим періодом для творчості, самопізнання та духовного зростання. Проте важливо пам’ятати, що всі рішення в цей час слід приймати обдумано.

Вдалим вересневий коридор затемнень буде для любовних стосунків. Романтичні дії, турбота і компліменти будуть високо оцінені другою половинкою. Однак усі негативні слова також запам’ятаються надовго, тому сварки між закоханими допускати не можна.

Перший тиждень коридору, до 25 вересня, буде вдалим для грошової та професійної сфер. А з 26 вересня по 2 жовтня краще присвятити час сім’ї та відпочинку.

Раніше ми писали, яких акторів з Дніпра можна побачити в кіно.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version