Site icon Наше Місто

Хлопців дістали з-під уламків цілими та неушкодженими: дніпровський рятівник розповів, як ліквідували наслідки «прильоту»

3 червня 2023 року стало для підгороднянців фатальним. Жертвою ворожої ракетної атаки стала дворічна дівчинка Ліза. Постраждали десятки містян. Начальник караулу, капітан служби цивільного захисту Олександр Сахно одним із перших прибув на ліквідацію наслідків «прильоту». Про свою роботу рятівник розповів «Нашому місту».

Олександр Сахно із самого дитинства  мріяв рятувати людей. З часом мрія здійснилася. Виїзд у Підгородне рятувальнику запам’ятався особливо.

– Там під завалами опинилися два хлопці, – каже Олександр.- Це було, як у кіно. Оголосили хвилину тиші, кличемо їх і з-під уламків чуємо голос одного з хлопців. Приступили до роботи і приблизно за годину знайшли постраждалих. Вони в шоці, але дивно, що серйозних ран і тілесних ушкоджень не було. Диво! Таке тільки в блокбастері побачиш. Пощастило, що хлопців привалило не бетонними плитами і цеглою, а уламками гіпсокартону.

Як дружина рятувальника ставиться до небезпечної роботи чоловіка?

Фото з архива рятівника

– Переживає, звісно, – відповідає капітан служби ГЗ. – Коли дізнається про небезпечне відрядження, плаче. Але моя Вікторія все розуміє і знає, що я все одно поїду. Мені це потрібно. Я ж рятувальник.

Раніше ми писали про те, що  у центрі Дніпра комунальники усувають масштабну аварію на водогоні.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version