Site icon Наше Місто

Дніпро ділиться успішним досвідом: делегації з Івано-Франківська показали роботу Прозорого офіса

Дніпро ділиться успішним досвідом: делегації з Івано-Франківська показали роботу Прозорого офіса

До Дніпра прибула делегація з Івано-Франківська з метою ознайомлення з досвідом міста. Програма візиту передбачала, зокрема, відвідання Прозорого офісу – сучасного центру надання адміністративних та соціальних послуг, розташованого у Лівобережній частині Дніпра. Гості детально ознайомилися з роботою центру, розпочавши огляд з першого поверху. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на міську владу Дніпра.

«Відвідувачі можуть самостійно обрати потрібну послугу через термінал та отримати талон на прийом. На рецепції завжди готові допомогти з будь-якими питаннями та документами. Для комфортного очікування передбачені зручні зони відпочинку, а для найменших відвідувачів – спеціальні кімнати», – розповіла Світлана Котищук, начальниця Лівобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради.

На першому поверсі надаються соціальні послуги адміністративного характеру. .

«Ми надаємо понад 70 соціальних послуг. Найбільшим попитом нині користуються послуги для осіб з інвалідністю внаслідок війни, членів сімей загиблих та самих загиблих. Ми також допомагаємо оформлювати документи для отримання соціальних послуг і призначаємо всі види державних соціальних допомог, зокрема для внутрішньо переміщених осіб. Будемо раді поділитися нашим досвідом з колегами з інших міст і дізнатися про їхні практики», – прокоментувала Світлана Котищук. Другий поверх – відділ ЦНАП м. Дніпра «Я — ветеран». 

«Наш портал надає широкий спектр послуг, що охоплюють різноманітні сфери життя, від реєстрації землі та нерухомості до питань будівництва, шлюбу та реєстрації місця проживання. Ми запрошуємо колег з Івано-Франківська долучитися до обговорення та поділитися своїми думками щодо нашої роботи», – розповіла Олена Огієнко, начальниця управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг і дозвільних процедур міської ради.

«Досить великий Прозорий офіс, усі працюють у форматі опен-спейс. Гарні приміщення. Достатня кількість працівників, відсутність черг. Насправді створені всі умови для того, щоб послуги надавалися якісно, швидко і були доступні для всіх категорій. Мені хотілось розповісти й про наші можливості. Окрім того, ми побачили місто Дніпро: красиве, відкрите, де багато молоді! Нас тепло прийняли. Дякуємо», – підсумував Богдан Питель, директор департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Івано-Франківської міськради.

Раніше ми писали, 200 зарядних станцій та чергова партія допомоги військовим: Дніпро продовжує підтримувати ЗСУ.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version