Skip to content

ОФІЦІЙНО 5 вулиць приватного сектору у віддалених мікрорайонах Дніпра  оновлять до кінця року

5 вулиць приватного сектору у віддалених мікрорайонах Дніпра оновлять до кінця року

Дніпро активно працює над відновленням доріг, попри складні умови війни. Міська влада робить усе можливе, щоб забезпечити безпеку як пішоходів, так і водіїв. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

Одним із пріоритетних завдань сьогодні є відновлення доріг у тих районах міста, куди важко дістатися. Зокрема, активно ведуться ремонтні роботи на вулиці Василя Сулими. Для місцевої мешканки Лади Губи, яка проживає тут вже понад пів століття, це справжня подія. Жінка згадує, що останніми роками на дорозі утворилися величезні вибоїни, які було практично неможливо оминути, не кажучи вже про те, щоб їх об’їхати.

«Після злив у цих ямах лишалась вода. Дороги були вщент розбити. А останній ремонт тут робили років 20 тому. Тож ми і не мріяли, що в нас почнуть оновлювати дорогу. Коли комунальники почали тут щось робити, я думала, що вони просто засиплять щебенем і все на цьому закінчиться. Але ні, вони вкладають новий асфальт — і я тоді взагалі «прозріла». Не очікувала, що в нас буде ось така краса. Ми дуже вдячні», — ділиться враженнями місцева мешканка Лада Губа.

Цього року заплановано масштабну реконструкцію одразу п’яти вулиць у рамках міської програми «Місто без окраїн».

«Цього року ми активно реагуємо на запити мешканців і відремонтуємо ділянку вулиці від Казахстанської до Щитової. Роботи включають повне оновлення асфальту на протяжності близько 2 кілометрів. Хоча ця вулиця не є основною транспортною артерією, вона має важливе місцеве значення. Загалом, ми плануємо завершити ремонт до кінця тижня і досягти показника в 300 відремонтованих об’єктів у Дніпрі до кінця року. Причому, 10 із них будуть відремонтовані комплексно», – розповів заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Дмитро Коробов.

5 вулиць приватного сектору у віддалених мікрорайонах Дніпра  оновлять до кінця року
5 вулиць приватного сектору у віддалених мікрорайонах Дніпра  оновлять до кінця року
5 вулиць приватного сектору у віддалених мікрорайонах Дніпра  оновлять до кінця року

Раніше ми писали, хлопців дістали з-під уламків цілими та неушкодженими: дніпровський рятівник розповів, як ліквідували наслідки «прильоту».

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: