Site icon Наше Місто

У КП «Теплоенерго» зробили важливу заяву щодо боргів населення

У КП «Теплоенерго» зробили важливу заяву щодо боргів населення

Комунальне підприємство “Теплоенерго” міста Дніпра звертається до своїх абонентів з подякою за своєчасну оплату за надані послуги. Кожна сплачена копійка є гарантією того, що містяни і надалі матимуть змогу користуватися централізованим опаленням. Разом з тим, підприємство нагадує про необхідність своєчасної оплати за спожиті послуги та закликає боржників погасити заборгованість. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«У новий опалювальний сезон входимо з боргами – 1 млрд 344 млн грн. Якщо життєві обставини склались так, що є накопичена заборгованість, то підприємство пропонує укласти договір реструктуризації – сплачувати рівними частинами. Це убезпечить споживачів від судового позову та примусового стягнення боргу», – зазначила фахівчиня центру обслуговування абонентів КП «Теплоенерго» Дніпровської міської ради Надія Демська.

Для отримання роз’яснень щодо нарахувань, заборгованості та сплати за теплоенергопостачання звертайтесь до Центру обслуговування абонентів комунального підприємства “Теплоенерго” за адресою: вулиця Королеви Єлизавети II, 15-А.

«Обов’язкова довідка про склад сім’ї (оригінал), копія паспорта, копія ідентифікаційного коду, технічний паспорт на квартиру і оплата від суми боргу від 10 до 30 %. Торік уклали 187 договорів на 4 мільйони гривень. А цьогоріч люди  більш свідомо стали ставитись до укладання реструктуризації. За майже дев’ять місяців 2024 року уклали уже 231 договір на 7 млн 800 тис. грн», – додала Надія Демська.

КП “Теплоенерго” інформує мешканців міста про те, що відповідно до чинного законодавства підприємство має право припинити надання теплопостачання до окремих будинків, у разі виявлення значної заборгованості їхніх мешканців за спожиті комунальні послуги.

Раніше ми писали, готовність – 75%. КП Теплоенерго встановлює сучасне обладнання та оновлює мережі.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version