Skip to content

У Дніпропетровській області ще одна громада стала зоною бойових дій

Ксенія Куземко

В Днепропетровской области еще одна громада стала зоной боевых действий

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України регулярно оновлює перелік населених пунктів, які зазнають безпосередніх наслідків військових дій або перебувають під окупацією. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Межівський меридіан.

Останні зміни стосуються Дніпропетровської області. Зокрема, наказом від 4 вересня 2024 року № 267, зареєстрованим у Міністерстві юстиції 10 вересня 2024 року за № 1356/42701, до переліку було включено Межівську селищну територіальну громаду Синельниківського району.

Наприкінці 2022 року Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про створення єдиного переліку регіонів, де ведуться або вже велися бойові дії, або де території тимчасово окуповані Росією. Цей перелік, що регулярно оновлюється, має на меті забезпечити актуальну інформацію про ситуацію в різних частинах країни.

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України неодноразово вносило зміни до цього переліку. Зокрема, у вересні 2024 року були оновлені дані щодо Дніпропетровської області.

А саме додано Межівську селищну територіальну громаду (Синельниківський район).

Наказ набере чинності з дня офіційного опублікування.

Раніше ми писали, мобілізація ВПО в Україні: хто має право на відстрочку.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: