Site icon Наше Місто

У Дніпрі продовжують підготовку будинків комунальної власності до можливих відключень світла

У Дніпрі продовжують підготовку будинків комунальної власності до можливих відключень світла

Дніпро системно оновлює житловий фонд. Зокрема, з початку року електричні мережі модернізували у 50 будинках комунальної власності. Роботи виконуються відповідно до звернень мешканців, які надходять на гарячу лінію міської ради. Крім електрики, місто також займається ремонтом дахів, під’їздів та усуненням аварійних ситуацій з водопостачанням, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Регулярні відключення електроенергії негативно вплинули на стан електромереж у житлових будинках. Для усунення виявлених проблем та запобігання можливих аварій проводяться роботи з заміни електропроводки. Зокрема, зараз такі роботи активно ведуться у двох будинках на вул. Калиновій.

«Ми отримали багато звернень від людей з цих двох будинків. Нині виконуємо тут роботу. У будинку № 96 замінили щитову, запобіжники та  проводку. Також встановили  індивідуальні щитки у тамбурних приміщеннях. Усі світильники у під’їздах замінили на нові. Вони енергоощадні. Аналогічні роботи виконуємо і в будинку № 98», — розповів директор департаменту житлового господарства Сергій Файфер, який 16 вересня є черговим по місту. 

Оновлення електрокомунікацій у 98-му будинку планують завершити за тиждень.

«Від початку цього року вже виконали понад 50 подібних ремонтів. Ми використовуємо лише якісні та сучасні матеріали. Подібні роботи тривають, а ми продовжуємо приймати заявки дніпрян. Лишити їх можна і у міській аварійній службі за телефоном: 736-10-02», –  розповів начальник дільниці Індустріального району КП «Жилсервіс-5» Володимир Тітов. 

Також черговий по місту перевірив укриття у школі № 121 (вул. Квітки Цісик 14-Г).

«Це укриття розраховано на 1155 осіб. Тут є все необхідне, аби у комфортних умовах перечекати небезпеку. Зокрема запаси води (як технічної, так і питної), чайник, Wi-Fi, туалети, вентиляція. Також є подовжувачі, аби підзарядити гаджет. Можна приходити з домашніми улюбленцями. Є медичний куточок», — підсумував Сергій Файфер.

Нагадаємо, раніше ми писали, у КП «Теплоенерго» зробили важливу заяву щодо боргів населення.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version