Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Яких акторів з Дніпра можна побачити в кіно

У Дніпрі є чимало акторів, які не тільки збирають аншлаги в місцевих театрах, а й знімаються у фільмах. До Дня українського кіно, яке відзначалося 14 вересня, «Наше місто» вирішило розповісти про деяких з них.

Владислав Гончаров став лікарем-анестезіологом

Актор Владислав Гончаров добре відомий глядачам Дніпропетровського українського молодіжного театру.  Його можна побачити у виставах «Примадонни», «Кохання в стилі бароко», «Одруження» та інших.  Але, крім того, Владислав досить активно задіяний в українських кінопроєктах.

Владислав Гончаров грав різноманітні ролі у таких картинах як «Найкращі вихідні», «Перший код», серіалах «Відважні», «Новенька”.

-Актор, перш за все, має бути особистістю, – впевнений Владислав Гончаров. – Якщо ти як глевке тісто – не маєш власної думки, буде нецікаво. На перший кастинг я потрапив випадково – разом з другом, за компанію. У 2019 році зіграв свою першу велику роль у кіно – в серіалі «Пошта». Про кастинги зазвичай дізнаюся з фейсбуку. Той, хто справді хоче, обов’язково доб’ється своєї мети!

Нещодавно Владислав суттєво схуд – зі 130 кілограмів втратив 30.  Але зміна іміджу позитивно відобразилася на його акторській кар’єрі та особистому житті. Декілька місяців тому актор зустрів своє кохання. А з 2 вересня  на телеканалі «1+1» стартував другий сезон серіалу «Жіночий лікар. Нове життя». У ньому Владислав Гончаров грає  героя з позивним «Єнот» –  військового лікаря-анестезіолога.

Марія Пашкурова-Петренко перевтілюється у психолога ДСНС

Марія Пашкурова-Петренко є не тільки чудовою актрисою, а й головним художником театру «Віримо!». Вона задіяна у таких виставах як «Ворон», «Однокласники», «Метод Гренхольма», «Оргія». Для того, щоб оцінити, наскільки талановитим сценографом є дніпрянка, достатньо побувати на нещодавній прем’єрі «Біла пошесть».

До того ж, Марія Пашкурова-Петренко є досить успішною кіноактрисою. Її можна побачити у таких фільмах як «Зречення», «Доброволець», «Опер за викликом». Зараз актриса знімається у серіалі «Кохання і полум’я» телеканалу СТБ про життя працівників ДСНС. Вона грає роль психолога. У картині 16 серій, вона частково заснована на реальних подіях. Це насамперед соціальний проєкт, мета якого – показати життя рятувальників, які першими виїжджають на місця ракетних обстрілів. Прем’єра відбудеться у 2025 році. Марія Пашкурова-Петренко зізнається, що рада потрапити в цей гарний кінопроєкт з класною командою, яка дуже підтримує її.

Ярославу Безкоровайному пропонують ролі волоцюг

Специфічна зовнішність «подарувала» Ярославу Безкоровайному багато ролей бешкетників та пияків, яких йому довелося зіграти у кіно. Найбільш цікавими вийшли його ролі у таких картинах як «Червоний», «Шляхетні волоцюги», «Крути 1918», «Донбас», а також у серіалі «Спіймати Кайдаша».

Як це часто буває, театр розкрив цього актора з більш різноманітних сторін. Вже більше десяти років Ярослав Безкоровайний грає на сцені Дніпропетровського національного українського музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка. Після початку великої війни в Україні актор вивіз свою сім’ю на його рідну Тернопільщину, а сам пішов служити у ТрО. Тільки наприкінці квітня 2023-го  Безкоровайний повернувся до Дніпра та свого театру.

Наразі Ярослава Безкоровайного можна побачити у багатьох виставах. Серед них  – «Сватання на Гончарівці», «Хто кому Рабинович?», «Скрипаль на даху».  Щодо кіно, останніми роками дуже яскравими вийшли його ролі у стрічках «Я працюю на цвинтарі» та у серіалі «Перші дні» телеканалу «1+1». Також  Ярослав нещодавно знявся у ролі дргшника у телесеріалі “Прикордонники”.

Фото з архіву героїв.

Нагадаємо, раніше ми писали про ТОП-5 найкрасивіших актрис Дніпра.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: