Skip to content

ОФІЦІЙНО Дві сотні учасників з 20 міст України: у Дніпрі пройшли змагання з воркауту 

Чемпіонат України з воркауту у Дніпрі

Чемпіонат України з воркауту, який пройшов сьогодні у Дніпрі, зібрав рекордну кількість учасників – понад 200 атлетів з різних куточків країни. Як всі відбувалося – читайте в матеріалі «Наше місто».

Дніпрянин Костянтин Кулік живе воркаутом. Сьогодні у самому серці міста боровся за призове місце на Чемпіонаті України з цього виду спорту.

-Я дуже люблю виступати, – розповів Костянтин. – Вважаю, показав добрий результат, хоча тренування не були стабільні. 

чемпіонат України з воркауту у Дніпрі

А от Андрій Афанасьєв завітав до Дніпра із Запоріжжя. 

-Сьогодні приїхав за перемогою, тренувався досить довго для того, щоб показати високий результат, – поділився спортсмен. – Боровся у категорії — стрітліфтинг, підтягування з вагою, плюс бруси з вагою. Сума у кого більше, той і переміг. Сьогоднішні змагання для мене другі. Торік у Дніпрі посів серед професіоналів другу сходинку. 

Змагання зібрали більше 200 учасників зі всієї України.

-Цей чемпіонат України з воркауту, який включає в себе стрітліфтинг, силову дисципліну, — розповів Гауранітай Шуліка, представник міжнародної організації «Street Workout». – Змагаються сьогодні атлети з 20 міст України. До того ж бажаючі можуть насолодитися шоу-програмою «Воркаут фрістайл», коли атлети роблять різні трюки та комбінації. Ворокаут – це про доступність і кількість атлетів, які залучаються до цього спорту. У серці міста ми демонструємо те, що є альтернативою шкідливим звичкам.

-Це традиційний чемпіонат, цього разу ми обрали локацію у самому серці міста — на оновленій площі Успенській, – сказав Олександр Осипов, заступник директора департаменту – начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики, який сьогодні чергує по місту. – Сьогодні тут окрім видовищних змагань  — багато посмішок та спілкування від мала до велика. Переможці від управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради отримають фірмові ексклюзивні нагороди та кубки.

Також черговий перевірив укриття, яке знаходиться на Успенській площі, 1 (ліцей № 100).

Людмила Клокова, заступниця директора ліцею № 100.

-Укриття розраховане на 500 осіб, є вбиральні, запаси питної та технічної води, — прокоментувала Людмила Клокова, заступниця директора ліцею № 100.

-Укриття відповідає усім вимогам, ба більше, ним можуть скористатися учасники змагань з воркауту у разі повітряної тривоги, — підсумував черговий по місту.

Фото: ДМР.

Читайте також: Фотосесії молодят та прогулянки родиною: як святкували День міста Дніпра у скверах та парках.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Спорт

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: