Skip to content

До Дня міста Дніпра учасники Університету третього віку провели майстер-клас з оздоровчої гімнастики

учасники Університету третього віку провели черговий майстер-клас

У патріотичних костюмах, з посмішками на обличчях та заряджені гарним настроєм учасники Університету третього віку провели черговий майстер-клас у середмісті Дніпра. Цього разу із оздоровчої гімнастики. Його присвятили Дню рідного міста Дніпра. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу.

Майстер-клас із оздоровчої гімнастики просто неба

Із великим задоволенням до заходу долучився 73-річний Дмитро. Він понад 5 років вже відвідує різні напрямки Університету третього віку.

Дмитро відвідує Університет третього віку.

-Це свято душі та нашого міста, – поділився враженнями від майстер-класу учасник Університету третього віку Дмитро Мешевський. – Дуже гарний майстер-клас  зробили, я дуже вдячний за нього, адже він дарує позитивні емоції у такий важкий час. Я вдячний нашому меру за те, що багато вкладає своїх сил для підтримки дітей, студентів і людей елегантного віку.

76-річна Ніна Малютіна понад 10 років є учасницею Університету третього віку. Вона відвідує різні напрямки: скандинавську ходьбу, лекції з опанування компʼютера, смартфона, психології, здорового способу життя, а ще – ранкову руханку.

-Як почалася повномасштабна війна, я три місяці сиділа вдома в депресії, мені було дуже важко, – поділилась Ніна Малютіна. – А потім випадково дізналася про ранкову руханку і почала відвідувати ці заняття. Це така віддушина для мене тоді стала. Тож зараз я залюбки прийшла на це свято, аби показати, наскільки це круто – займатись спортом навіть у такому віці, та закликати і інших відвідувати Університет третього віку.

Цей майстер-клас із оздоровчої гімнастики просто неба на вул. Короленка сьогодні показали понад пів сотні учасників Університету третього віку.

Учасники УТВ піднімали здоровий дух та вітали рідне місто

-Вони довго готувалися до цього заходу, аби проявити себе і показати як найкращим чином, – розповіла завідувачка сектором планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Маргарита Прядка. – До нього долучились всі охочі. Подібні заняття проходять на ж/м Ломівський та у парку Шевченка тричі на тиждень. А усього у нас в Університеті третього віку є 14 груп із різноманітних спортивних напрямків.

Долучитись до таких занять може кожен. Потрібно стати учасником Університету третього віку: надати заяву з пред’явленням оригіналів та копій паспорта, пенсійного посвідчення (за наявності), ідентифікаційного номеру та довідки ВПО (у випадку з внутрішньо переміщеними особами). Всі документи потрібно принести на вулицю Старокозацьку, 40-Б.

Фото: ДМР.

Читайте також: У Дніпрі Ботсад ДНУ запрошує на екскурсію 21 вересня.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: